Home TIMP + BANI Gestionarea eficientă a timpului. 5 beneficii

Gestionarea eficientă a timpului este o componentă importantă a organizării pe plan personal, unul din palierele mari ale domeniului. Întrebuințarea cu folos a minutelor din zi se transformă în minute economisite. Nu, ziua nu devine mai lungă, oricât de secudătoare poate fi o astfel de idee. Dar ea este parcursă cu mai mult sens.

Alcătuirea unei liste de priorități și alocarea unui interval clar pentru fiecare în parte ne aduc mai aproape de rezultatul final. Este și o formă de asumare că vom face ce am scris în agendă. Nerespectarea termenelor limită în mod regulat are efecte asupra credibilității și carierei noastre.

În cadrul unui proiect realizat alături de Garanti BBVA am punctat 5 beneficii ale time management-ului în mediul profesional. Dar pe subiect mai pot fi povestite multe și avem un blog întreg pentru asta. 🙂

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate