Home Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

1. Date de contact

Prezentul document conține politica de confidențialitate privind utilizare blogului ideiorganizare.ro (denumit în continuare „Politică de confidențialitate).
Pentru înțelegerea ”Termenilor și Condițiilor” și a „Politicii de confidențialitate”: „Blog” înseamnă pagina de internet ideiorganizare.ro, cu toate subdomeniile acestuia; “Administratorul blogului” înseamnă SC Capital Development Advisors SRL, cu sediul în București, adresă de email contact@dianamihaila.ro; „Serviciul” înseamnă orice serviciu oferit pe blog, și/sau orice modul sau componentă a acestuia, conturi asociate pe rețelele de socializare; „Utilizatorul” înseamnă orice persoană care vizitează sau accesează blogul sau serviciul.
Pentru utilizarea acestui blog este necesar să citiți și să accepți aceste reguli în totalitate. Utilizarea în continuare a blogului presupune că ești de acord cu aceste reguli.

Date colectate
În anumite momente/campanii, administratorul poate colecta prin intermediul blogului sau cu ajutorul unor platforme dedicate de sondare/înregistrare (ex. Google Docs) date precum: nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, informații standard de autentificare pe internet, informații despre locație, tipul de browser și limba folosite ori informații legate de calitatea și utilizarea blogului.
Datele colectate sunt exclusiv cele introduse manual de către utilizatori și cele colectate prin platformele de tip Analytics, marketing digital, email marketing.

Date colectate la abonarea la buletine informative/newsletter
În momentul în care este activă opțiunea de abonare la newsletter, adresa de e-mail este folosită pentru livrarea buletinelor informative, conform preferințelor selectate la momentul abonării. Înregistrarea reprezintă consimțământul utilizatorului de a primi aceste informații. El are posibilitatea de a se dezabona în orice moment, fapt ce atrage după sine ștergerea datelor cu caracter personal din baza de date a blogului.

Cookies
Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web pentru îmbunătățirea experienței online oferite și buna gestionare a platformei.

Conținutul generat de utilizatori și activitățile publice
„Activitățile publice” sunt acțiunile făcute la propria alegere pe blogul ideiorganizare.ro, vizibile altor utilizatori. Orice informație pe care un expert alege să o dezvăluie în articole, inclusiv numele, prenumele și date de contact sau orice imagine sau fotografie, devin publice și pot fi utilizate de prezentul blog cu scop informativ și comercial, online și offline. Administratorul blogului nu este responsabil pentru informațiile personale pe care aceștia aleg să le facă publice, prin publicarea lor oferindu-se consimțământul de utilizare.
Acest blog poate găzdui aplicații pentru social media sau pentru diverse facilități ce permit partajarea de conținut cu alți utilizatori (denumite în continuare „Aplicații Social Media”). Datele cu caracter personal sau alte informații pe care la oferiți ”Aplicațiilor Social Media” pot fi citite, colectate și utilizate de către alți utilizatori asupra cărora Administratorul blogului poate avea un control limitat sau niciun control. Administratorul blogului nu este responsabil pentru utilizarea, folosirea necorespunzătoare sau pentru preluarea fără drept a oricăror date cu caracter personal sau a altor informații cu care contribuiți la orice ”Aplicație Social Media”.

2. Scopul și temeiurile prelucrării datelor colectate

Furnizarea serviciilor solicitate
Folosim informațiile pe care le colectam pentru a vă permite utilizarea serviciile blogului ideiorganizare.ro si pentru a vă îndeplini cerințele pentru anumite produse și servicii (ex.: trimiterea de buletine informative electronice conform preferințelor selectate la momentul abonării, sondaje, concursuri, mesaje etc.).

Analize statistice
Analizele statistice, demografice și de marketing sunt realizate în scopul dezvoltării produselor, inclusiv pentru îmbunătățirea relațiilor cu utilizatorii/clienții.

Personalizarea experienței
Utilizăm informațiile colectate pentru ca ceea ce utilizatorii primesc să fie cât mai relevant, în funcție de preferințele selectare, de dispozitivul folosit, de browser ori de ”Aplicațiile Social Media” activate.

Publicitate
Putem folosi informații demografice și preferințe pentru a permite ca publicitatea din cadrul serviciului oferit să vizeze utilizatorii interesați. Aceasta înseamnă că utilizatorii văd conținutul care este cel mai probabil să îi intereseze în urma preferințelor selectate.
Orice operațiune de prelucrare a datele personale furnizate blogului ideiorganizare.ro va fi efectuată cu respectarea dispozițiilor legale aplicabile, conform unuia dintre temeiurile de mai jos:
• pentru încheierea sau executarea unui contract la care Utilizatorul este parte;
• pentru a respecta o obligație legală;
• în baza consimțământului Utilizatorului.

3. Drepturile Utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal

Conform legislației aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, fiecare Utilizator beneficiază de dreptul la informare, de acces și de intervenție asupra datelor, de dreptul la restricționarea prelucrării, de dreptul de opoziție, de dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat, de dreptul de a se adresa justiției si de a cere daune pentru încălcarea drepturilor sale. Pentru exercitarea acestor drepturi orice Utilizator poate face o cerere la adresa de e-mail contact@ideiorganizare.ro.

4. Cum mă dezabonez?

În cazul în care există un newsletter activ pe blog, puteți reveni în orice moment asupra preferințelor inițiale. Toate informațiile sunt disponibile în subsolul fiecărui mesaj primit.

5. Protecția datelor

Administratorul blogului se supune măsurilor tehnice și de siguranță impuse de legislația în vigoare pentru a proteja datele personale ale Utilizatorilor împotriva accesului neautorizat. Administratorul se asigură prin implementarea și aplicarea de măsuri tehnice corespunzătoare că datele personale ale Utilizatorilor sunt folosite conform Politicii de confidențialitate si că alegerile fiecărui Utilizator cu privire la prelucrarea datelor sunt respectate.
Aceste măsuri includ, dar fără să se limiteze la: (1) stocarea informațiilor personale în medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public și care sunt accesibile numai persoanelor autorizate; (2) utilizarea tehnicilor de criptare pentru protejarea securității anumitor informații personale sensibile; (3) verificarea identității Utilizatorilor înregistrați înainte de a putea accesa informațiile lor personale.

6. Perioada de prelucrare și stocare a datelor

Administratorul blogului poate reține într-o bază de date informațiile cu caracter personal pe care Utilizatorii le furnizează și vor fi păstrate doar pe perioada cât acestea sunt folosite pentru a putea oferi acces la toate facilitățile blogului, pentru a putea răspunde la întrebări sau pentru a aduce îmbunătățiri și servicii noi conform cerințelor legale și a legislației în vigoare. Acest lucru înseamnă că este posibil ca unele datele cu caracter personal să fie reținute pentru o anumită perioadă de timp, chiar și după ce un utilizator încetează să folosească serviciile prezentului blog prin revocarea acordului dat inițial. În acest caz, anumite date cu caracter personal pot fi păstrate pe o perioada de maxim 3 luni de la momentul solicitării, cu excepția situațiilor în care legea obligă stocarea pe o perioadă mai îndelungată.
Administratorul blogului poate păstra rapoarte statistice generate prin utilizarea informațiilor colectate din blog și/sau Aplicație Social Media o perioada îndelungată, însă astfel de rapoarte nu identifică Utilizatorul și nici nu vor fi folosite în vreun alt mod care ar putea sa afecteze protecția datelor cu caracter personal sau intimitatea Utilizatorilor.

Prezenta ”Politică de confidențialitate” este parte integrantă din ”Termenii și condițiile de funcționare a blogului” și respectă dispozițiile legale privind protecția datelor cu caracter personal.