Home CASA VIDEO: Organizatoare de la PEPCO bune când te muți în casă nouă

Pentru a face un proces complet de organizare trebuie să identifici metodele de sortare și depozitare potrivite pentru tine, pentru obiectele deținute și pentru spațiul tău. Și, poate, să integrezi o serie de sisteme care să îmbunătățească fluxul casei. Dar, ca regulă generală, nu cumpărăm umerașe, coșuri sau cutii înainte de a fi înlăturat surplusul.

La PEPCO apreciez cel mai mult raportul calitate-preț. Când ne-am mutat în locuința cea nouă am făcut o serie de achiziții cu rol funcțional și estetic. Le găsești pe toate în acest video ce a fost inclus în conferința #MareaOrganizare3, oferită exclusiv membrilor comunității #IdeiOrganizare. În 2021 vei putea participa și tu la cel puțin o ediție online.

Pentru a afla noutățile, urmărește te rog și:

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate