Home COPII Video: Cum faci bagajul (mama+copil)

Acest video realizat pentru vola.ro conține o serie de idei despre cum putem împacheta mai bine valiza, noi, mamele, când plecăm cu copilul pentru câteva zile ori atunci când călătorim cu întreaga familie, dar împărțim valiza cu omul mic, nu cu partenerul de viață.

Nouă ne place să plecăm departe cu bagaj puțin, fără a ne priva de plăcerea unor seri la restaurant îmbrăcați conform etichetei. Totuși nu suntem genul care pleacă la drum cu cele mai valoroase bijuterii și accesorii. Nu vrem să le purtăm de grijă și nici să epatăm în culturi pe care nu le cunoaștem.

Cum împachetezi bagajul de mână pentru mama și copil

Pentru că pregătirea bagajului poate fi o problemă, sărim în ajutor cu câteva sfaturi de organizare și împachetare. De acum, totul va fi mai ușor și mai încăpător. Ce mai rămâne de făcut? Cei mici să se distreze cât pot de mult prin destinațiile lor preferate!

Publicată de Vola.ro pe Vineri, 21 iunie 2019

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate