Home CASA Organizarea jucăriilor. 8 idei grozave

Organizarea jucăriilor. 8 idei grozave

Sunt designer de interior, nu doar blogger și creator de conținut. Iar această latură a mea mă face să strâng galerii uriașe de poze cu amenajări și soluții pe diferite teme.

Copilul meu este la rându-i o imensă sursă de inspirație. Iar ca orice părinte caut să îi creez un spațiu idilic pentru el, util și organizat pentru întreaga familie. D. a fost cel care m-a inspirat să scriu și acest articol despre amenajări în acord cu filosofia Montessori.

Pe blogul personal am făcut o selecție cu 8 super-idei de păstrare în ordine a jucăriilor. Pentru mine sunt încă la secțiunea ”inspirație”, dar poate pentru tine vor deveni ”bune de pus în practică foarte curând”.

>>> Galeria foto e la un click distanță <<<

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate