Home COPII VIDEO: Bagaj de weekend pentru 3

În valiză depozitez vertical. Mereu! A renunțat la stive de când am început să privesc geamantanul ca pe un dulap. La propriu, în picioare! Perspectiva asta a ușorat ideea de călătorie fie ea lungă ori scurtă.

Într-un weekend, de pildă, pe vremea când eram doar noi cu Alex, plecam cu o valiză mare pentru toți. Fiind cu ochii în patru după cu copil mic și plin de energie, am considerat că nu are nici un sens să fim atenți și la 3, 4, x valize. Iar acum când suntem 4 simțim că suntem și mai puțin vigilenți la zeci de posesiuni. Deci mai bine acasă decât să le uităm prin tranzit ori în vacanță.

Un video realizat pentru vola.ro.

Cum împachetezi bagajul de familie pentru un weekend în 3

Pentru că pregătirea bagajului poate fi o problemă, sărim în ajutor cu câteva sfaturi de organizare și împachetare. De acum, totul va fi mai ușor și mai încăpător. Ce mai rămâne de făcut? Să te distrezi alături de cei dragi în destinațiile preferate

Publicată de Vola.ro pe Vineri, 14 iunie 2019

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate