Home CASA VIDEO: Reciclarea becurilor, o formă responsabilă de înlăturare a surplusului

VIDEO: Reciclarea becurilor, o formă responsabilă de înlăturare a surplusului

Acest blog încurajează sustenabilitatea. Organizarea în sine este o formă sustenabilă de a trăi. Gestionând mai bine stocurile, irosim mai puțin, cheltuim mai puțin, reutilizăm și reciclăm mai mult.

În România a devenit tot mai ușor să reciclezi, în special baterii și corpuri de iluminat pentru care găsești containere în magazine de DIY, de haine și jucării, în supermarketuri și hypermarketuri. În casă, este nevoie de un punct de colectare, unde să le strângem. Periodicitatea cu care le ducem la container diferă de la gospodărie la gospodărie. Începi cu un interval de test și vezi câte se aducă în 3 luni.

Diana Mihăilă a filmat un video despre cum se reciclează corpurile de iluminat, pe care ți-l las mai jos.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate