Home TRAVEL VIDEO: Bagaj pentru 2, în city break

În viziunea mea, o valiză pe care o împarți cu partenerul nu se face la comun, ale mele printre ale sale. Trebuie să existe o coerență, ca la pat: partea mea și partea ta! 🙂

Știu că geamantanele au tot felul de compartimentări și asta poate complica un pic situația, dar nici hainele noastre nu arată la fel și, evident, o rochie nu se va împături la fel ca o pereche de pantaloni. Totuși dacă vrem amândoi un pic și din stânga și din dreapta, să avem câte o coloană de om!

Bine, fie, dacă nici varianta asta nu este pentru tine, atunci puneți-le pe categorii și când aveți nevoie de tricouri, umblați amândoi în aceeași secțiune de bagaj.

În acest video realizat pentru vola.ro vezi câteva tehnici de împachetare și alte câteva mici ponturi.

https://www.facebook.com/watch/?v=1087958528078893

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate