Home CASA VIDEO: Soluții de organizare pentru întreaga casă

Procesul de organizare al casei este foarte personal. El trebuie gândit în funcție de felul în care trăim, de nevoile și de obișnuințele noastre. Nu te poți organiza cu cartea în față copiind virgulă cu virgulă nu știu ce metodă. Trebuie să simți spațiul în care locuiești și să faci corp comun cu el.

Fiecare nouă etapă de viață impune ajustări. E firesc! Creștem și ne transformăm împreună!

În acest video filmat pentru youtil.ro, platforma P&G pe care găsești numeroase idei practice și recomandări de produse, am inclus o serie de sfaturi cu caracter general ce ne pot ajută să avem o casă mai bine organizată. Privește-le ca pe un punct de pornire sau ca pe un experiment. Ce ți se potrivește, implementează! Ce te provoacă, încearcă!

În secțiunea CASĂ YOUTILATĂ sunt numeroase articole cu idei și soluții.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate