Home COPII VIDEO: Bagajul copilului pentru un weekend

Deși principiile de alcătuire ale bagajului sunt aceleași și pentru o călătorie mai lungă, ca și pentru un weekend, pentru scalare m-am rezumat la o valiză mică, potrivită pentru o ieșire de 2-3 zile.

Pentru copil, să aibă bagajul său, este una din primele forme de independență. Și deși la vârste fragede el nu contribuie la împachetat, își poate arăta implicarea alegând o parte din lucrurile pe care și le dorești în vacanță.

Eu sunt mamă de băieți, așa că demonstrația tehnicilor de împăturire am făcut-o cu îmbrăcămintea copiilor mei în cadrul unui proiect realizat pentru vola.ro. Promit să mă revanșez față de părinții de fete.

Cum să împachetezi bagajul copilului pentru călătorii de weekend

Mâine este 1 Iunie și știm ce înseamnă acest lucru pentru părinții care pleacă într-o călătorie cu cei mici. Pentru că pregătirea bagajului poate fi o problemă, sărim în ajutor cu câteva sfaturi de organizare și împachetare. De acum, totul va fi mai ușor și mai încăpător. Ce mai rămâne de făcut? Cei mici să se distreze cât pot de mult prin destinațiile lor preferate!Iar dacă nu v-ați gândit încă la ce călătorie să-i faceți cadou, iată aici, printre alte sfaturi, câteva recomandări și oferte pentru Micii Călători: http://bit.ly/2WE4XDU

Publicată de Vola.ro pe Vineri, 31 mai 2019

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Tot pe Facebook găsești și vestitul grup cu idei de organizare în care te invit.

Articole recomandate