Home CASA Video: Organizarea eficientă a casei

Despre organizare se discută mult. Tot mai mult. Sunt metode specifice anumitor culturi, sunt tehnici potrivite anumitor grupuri de persoane. Ceea ce funcționează azi s-ar putea să aibă nevoie de ajustări într-o altă etapă de viață sau chiar să fie înlocuit complet de un sistem de punere în ordine diferit.

În mai 2020 am susținut pentru centrul comercial Sun Plaza un workshop online de o oră în care am prezentat soluții variate utile când demarezi un proces de organizare în propria casă. Vizionare plăcută!

Sun Talks – Diana Mihăilă

Organizarea eficientă a casei. SIMPLIFICARE și CONFORT pentru întreaga familie. SFATURI pentru o locuință ordonată de la Diana Mihăilă, master professional organizer.

Publicată de SUN PLAZA pe Sâmbătă, 30 mai 2020

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate