Home CASA VIDEO: Idei de organizare pentru întreaga locuință

În cadrul emisiunii ”Între prieteni”, de la Metropola TV, am vorbit despre organizarea casei cu accent pe dressing, cărți, bucătărie și camerele copiilor. S-a întâmplat într-un moment tare bun, căci tocmai începusem al 7-lea maraton #MareaOrganizare, în comunitatea de pe Facebook, cel mai mare grup de profil din România.

Dacă acum citești pentru prima dată despre programul #MareaOrganizare, cred că ți-ar plăcea să știi că este 100% gratuit și că în primăvara anului 2020 el a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă. De la crearea sa în 2018, programul a fost descărcat și parcurs de zeci de mii de persoane. Îl poți descărca și tu de aici, iar pe contul de Instagram și în secțiunea FREE a blogului găsești și o serie de soluții pentru fiecare activitate în parte.

Sper să îți fie de folos informațiile din acest video și să îți rămână în minte și în suflet un lucru important pentru mine:

Organizarea este un manifest pentru caritate și sustenabilitate.

Vizionare plăcută!

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate