Home CASA Iată colecția de obiecte sanitare DALET Color, a designerului Karim Rashid

Iată colecția de obiecte sanitare DALET Color, a designerului Karim Rashid

by IdeiOrganizare

DALET, brandul românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie destinat segmentului smart luxury, ce se află în portofoliul Delta Studio, a lansat DALET Color, colecție semnată de Karim Rashid, unul dintre cei mai renumiți designeri contemporani internaționali. Investiția în producția acestei game este de peste 50.000 euro.

Ocru intens, verde temperat, roz pudră sunt câteva dintre nuanțele propuse. Noua colecție permite atât realizarea de ambiente minimaliste, cât şi utilizarea obiectelor sanitare în amenajarea băilor clasice cu tușe actuale.

Artizan al culorii și al formelor fluide, Karim Rashid semnează designul lavoarelor, alături de selecția a peste 15 tonuri de culoare disponibile atât pentru lavoare, cât și căzi.

Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.deltastudio.ro, www.dalet.ro sau prin rețeaua de distribuitori a brandului. Colecția poate fi admirată în showroom-urile Delta Studio, unde clienții pot beneficia de consultanţă în amenajarea şi realizarea proiectului, montaj, garanţie.

„Este pentru prima dată când renumitul designer Karim Rashid semnează o colecție de obiecte sanitare produse de un brand românesc. Colaborarea (…) este un rezultat al preocupării noastre constante în privința inovației și creativității și vizează designul și selecția culorilor pentru produsele din colecția DALET Color by Karim pentru amenajarea băii.”

Dragoș Bonea, proprietar al furnizorului de amenajări interioare Delta Studio

Karim Rashid este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 3.000 de proiecte. Lucrările sale au devenit legendare în peste 40 de țări, fiind recunoscute global cu peste 300 de premii, inclusiv mult-râvnitele Red Dot Design Award (2012), Canadian Designer of the Year (2001), premiul George Nelson (1999).

Sfaturi de organizare în baie

  • Ajută dacă fiecare membru al familiei / locatar al casei are o zonă dedicată pentru obiectele sale de igienă;
  • Stocurile trebuie depozitate separat, la vedere stă doar ce folosim în mod curent;
  • Pentru a evita acumularea în excel de produse cosmetice și de îngrijire personală verifică constant termenele de valabilitate.

Vezi video: 5 moduri în care poți împături un prosop

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate