Home CASA IKEA a redus prețurile la peste 300 de produse

Pentru o viață mai bună acasă, de la 1 septembrie 2023, IKEA a redus prețurile, în medie, cu aproape 18 procente, la peste 300 dintre cele mai populare produse ale sale. Printre acestea se numără sistemul de depozitare modular multifuncțional BESTÅ și cutiile de depozitare SAMLA, KUGGIS și SKUBB.

BESTÅ poate fi transformat într-un centru de divertisment simplu și modern, dar și într-o vitrină potrivită pentru expunerea obiectelor preferate. Sistemul poate fi personalizat cu ajutorul cutiilor SAMLA sau KUGGIS, potrivite pentru depozitarea a numeroase lucruri, fără a ocupa mult spațiu, deoarece au capac, se pot stivui și încap unele în altele. În sertare și dulapuri, soluții de organizare multiple sunt oferite de combinațiile dintre cutiile SKUBB.

Sistemul BESTA
Gama SAMLA
Gama KUGGIS
Gama SKUBB

Rezultatele raportului IKEA, „Viața acasă”, au arătat că 55% dintre oameni simt că locuința le reflectă personalitatea. Același studiu a relevat și că jumătate dintre noi ne certăm din cauza dezordinii. Pentru toate acestea însă retailerul de mobilier și decorațiuni propune sisteme inteligente de depozitare. În același context, inițiativa Mai mult loc pentru viață dorește să ofere o viață de zi cu zi mai bună, favorizând prin piesele de mobilier și soluțiile de depozitare un trai sănătos și un spațiu pe deplin pus în valoare, prin expunerea obiectele personale.

 „Știm că în spatele fiecărui morman de pantofi, șosete sau cămăși, există și o soluție. O posibilitate de a crea o locuință mai primitoare și o viață de zi cu zi mai bună. Iar la IKEA, toate aceste lucruri sunt posibile la prețuri accesibile. Anul acesta, ne extindem eforturile de a crea o viață mai bună pentru cât mai mulți oameni, motiv pentru care am redus prețurile la unele dintre produsele noastre emblematice, a declarat Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

Cu 80 de ani de experiență și o gamă variate de produse pentru amenajarea locuinței, IKEA consideră că orice tip de dezordine ascunde potențial pentru mai mult spațiu folosit inteligent, pentru o casă mai liniștită, decorată în acord cu personalitatea fiecăruia.

Am fost speaker în calitate de specialist în organizare

Jurnaliști și creatori de conținut s-au lăsat inspirați de utilitatea soluțiilor inteligente de depozitare în cadrul evenimentului ce a anunțat noutățile toamnei. Alături de Theodor Nica, Communication & Interior Design Manager IKEA România și de Bogdan Bojneagu, People & Culture Manager, IKEA România am fost speaker în panelul moderat de actrița Adela Popescu. Descoperă reducerile și noutățile în magazinele IKEA și online, pe ikea.ro.

Credit foto: IKEA România

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor.

Articole recomandate