Home CASA Review video: Xelsis Suprema, cel mai performant espressor Saeco de până acum

Review video: Xelsis Suprema, cel mai performant espressor Saeco de până acum

Dacă nu ești în comunitatea cu idei de organizare, iar aceasta este prima dată când ajungi pe blog – unul evident dedicat organizării, după cum reiese din nume – te întrebi poate ce legătură are espressorul cu subiectul. Așa că îmi fac datoria și îți spun unde și cum se împletesc cele două subiecte.

Review-urile și recomandările ne ajută să aflăm rapid informații despre produse care ne interesează. Scutim astfel timp și ulterior, făcând o achiziție potrivită, avem grijă de bugetul casei și al familie – aspecte ce intră în sfera organizării pe plan personal, unul din cei 3 mari piloni ai acestei aptitudini de viață (după cum o denumesc americanii), alături de organizarea pe plan rezidențial și profesional.  

Xelsis Suprema este cel mai performant espressor Saeco dezvoltat până în prezent, ce îți poate reține băuturile preferate pe bază de cafea, plus pe cele ale altor 7 utilizatori. În total, 8 profiluri diferite și 22 de specialități preparate pentru fiecare în parte. Dispozitivul are și setări speciale pentru a valorifica la maxim cafeaua.


Pont:

Alege arabica dacă preferi o aromă intensă și un gust profund. Sau robusta, dacă ai nevoie de un boost de cofeină și îți place gustul ușor amărui.


Pentru că în grupul cu idei de organizare adesea se lasă cu testare, pun și un scurt review despre acest espressor, urmând ca el să fie completat de impresiile celor care se vor bucura de experiența Saeco oferită de Philips România, partener al comunității.

Calitate fără compromisuri

Probabil că știi deja că Saeco este un brand premium de espressoare automate descris de rafinamentul italian și de tehnologia de ultimă generație. În cele ce urmează îți las aspectele pe care le-am considerat esențiale despre Xelsis Suprema, în speranța că te vor ajuta să afli dacă acesta este espressorul pe care îl cauți.

  • Include 8 profiluri de utilizator în care pot fi salvaterețetele de cafea preferate ale fiecăruia
  • Poate prepara 22 de specialități pe bază de cafea
  • Înglobează tehnologia BeanMaestro ce ajustează automat setările de infuzare pentru a obține cea mai bună aromă și savoare din boabele alese. Trebuie doar să selectăm tipul cafelei (Arabica, Robusta, Blend) și gradul de prăjire, iar de restul se ocupă BeanMaestro
  • Coffee Equalizer Touch+, ecranul tactil de înaltă rezoluție și o dimensiune de 7.8 inch ne permite să alegem din 5 opțiuni tăria cafelei, să selectăm lungimea și temperatura ori să ajustăm spuma de lapte. Ecranul are integrată și funcția WI-FI, prin intermediul căreia se realizează actualizările de soft și se verifică disponibilitatea consumabilelor
  • Funcția LatteDuo face toate cuplurile fericite, căci permiteprepararea a două specialități simple sau cu lapte, în același timp, dintr-o singură atingere de ecran
  • Tehnologia LattePerfetto asigură o spumă de lapte densă, cu o textură fină și catifelată
  • Tehnologia CoffeeMaestro ne ajută să obținem băutura perfectă selectând profilul de gust dorit din cele 3 disponibile, espressorul ajustând instant funcțiile legate de intensitatea gustului ori de volumul de cafea
  • Râșniță brevetată, realizată 100% din ceramică rezistentă asigură o măcinare precisă, uniformă și un gust bogat ce păstrează aroma neschimbată
  • 12 niveluri de măcinare a boabelor de cafea pentru un gust pe gustul tău
  • Curățare automată prin tehnologia HygieStream  ce înlătură 99,9% din microorganisme

Recomandarea specialiștilor:

Pentru băuturile tip espresso este recomandat ca boabele să fie măcinate mai fin, iar pentru cafeaua tip americano este recomandat ca boabele sa fie măcinate mai grosier.


Xelsis Deluxe versus Xelsis Suprema

Poate ai observat că există două aparate cu aspect și denumiri similare: Xelsis Deluxe și Xelsis Suprema. Ca să nu mai irosești timp pe internet căutând diferențele – și, prin urmare, să te organizezi mai bine pe plan personal – îți spun că Deluxe are un ecran de 5 inch, nu de 7.8, cum se întâmplă în cazul lui Suprema, iar partea frontală este realizată din plastic, nu din materiale premium.

Tot ce am omis eu în acest articol, căci om sunt, găsești pe https://saeco.com/ro-RO/.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate