Home CASA VIDEO: Espressorul automat Saeco GranAroma + idei de organizare a zonei de cafea și a bucătăriei

VIDEO: Espressorul automat Saeco GranAroma + idei de organizare a zonei de cafea și a bucătăriei

În bucătărie sunt multe categorii de produse și de obiecte, așa că cel mai eficient este să le sortăm pe categorii: veselă, articole pentru gătit, forme pentru copt, condimente, electrocasnice… Ați înțeles ideea! Fiecare secțiune o vom depozităm cât mai aproape de locul în care o folosim. Oalele, cuțitele, spatulele le păstrăm lângă aragaz, dar și lângă blatul de lucru, iar farfuriile și paharele aproape de chiuvetă și de zona de dining.  

Organizăm rapid și ușor bucătăria dacă începem cu rafturile și cu corpurile suspendate și coborâm către blatul de lucru și bufet. Nu ratăm astfel nici un loc și nici un lucru! Putem îmbunătăți fluxul spațiului evaluând și ordonând conținutul unor secțiuni mici și clare, așa cum este sertarul cu tacâmuri ori dulapul cu ingrediente și forme pentru prăjituri.

În cazul în care folosim recipiente prin care nu se vede conținutul, lipim etichete și scriem ce se află în interior, plus termenul de valabilitate. Cele cu cafea trebuie să se închidă etanș pentru a păstra cât mai bine și mai mult aroma. Iar dacă avem o bucătărie suficient de spațioasă pentru un espressor automat, el va face întotdeauna casă bună cu un borcan cu biscuiți.

2 rețete de cafea, dacă dorești să pregătești ceva special:

Affogato al Cafe

  • Ingrediente: – Shot tare de espresso + Înghețată de vanilie
  • Pași: Se prepară o înghețată de cafea: 1. Se pun două linguri mici de înghețată într-o ceașcă de cafea 2. Se toarnă o doză de espresso peste înghețată 3. Se acoperă cu ciocolată neagră rasă și alune de pădure tocate

Mango Chili Spiced Coffee

  • Ingrediente: – Espresso dublu + 20 ml de spumă de mango + Pudră de chili + Lapte
  • Pași: 1. Se pune mousse-ul cu sirop de mango 2. Se toarnă espresso dublu peste siropul de mango 3. Se toarnă spuma de lapte catifelată și netedă 4. Se adaugă pudra de chili deasupra

Descoperă espressorul automat Saeco GranAroma în video de mai jos. Tot acolo am lăsat și câteva idei de organizare a zonei de cafea.

Despre espressoarele Saeco GranAroma

Saeco, brand premium de espressoare automate, a lansat pe piață cea mai nouă serie, Saeco GranAroma. Aceasta încorporează tehnologie de ultimă generație într-un design compact, premiată la iF Design Awards. Cu ajutorul tehnologiei Hygiesteam curăță mecanismul de spumare, eliberând un jet de abur fierbinte de fiecare dată când preparăm o băutură cu lapte, pentru o igienizare corectă și o întreţinere de durată.

GranAroma este espressorul care îți reține preferințele, putând memora în profilul personal până la 16 rețete de specialități pe bază de cafea. Are loc nu doar pentru preferințele noastre, dar și pentru cele ale altor 5 persoane, ceea ce îl face potrivit acasă, în familie. Asta deoarece GranAroma poate prepara și două băuturi simultan prin setarea LatteDuo.

Tehnologia CoffeeMaestro îți oferă 3 profiluri predefinite de gust, delicat, intens și forte și în functie de alegerea făcută, espressorul își ajustează automat parametrii de tărie, temperatura de extracție, cantitatea de cafea, timpul de preumezire, pentru a crea băutura dorită. Un gust și mai puternic obținem și cu ajutorul funcției ExtraShot, care adaugă cafelei tale un ristretto suplimentar, fără a avea un gust amar.

Recipientul pentru boabe are închidere etanșă, ceea ce asigură aromă și prospețime de durată. Râșnița, brevetată și realizată 100% din ceramică, are 12 setări distincte și nu se supraîncălzește și nici nu arde boabele în momentul măcinării.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate