Home CASA VIDEO: Ornamente de Halloween și sfaturi de organizare a decorațiunilor tematice

VIDEO: Ornamente de Halloween și sfaturi de organizare a decorațiunilor tematice

Halloween-ul este una dintre sărbătorile de import ce a devenit populară și la noi. Case decorate, costume înfricoșătoare, dar și amuzante, dulciuri primite de la vecini, acestea sunt elementele sale reprezentative. Pentru cei care au adoptat-o este un prilej de a lăsa realitatea să mai aștepte un pic.

În clipul pe care l-am filmat am inclus o serie de idei de organizare a decorațiunilor tematice și am alcătuit patru decoruri de masă cu produse accesibile la preț disponibile în magazinele de home&deco din centrele comerciale Winmarkt, partenerul meu în acest proiect. Am mai pus acolo și o idee de cadou, dar și una de joc! Să fie varietate!

Dacă nu sunteți fani Halloween, sfaturile de organizare se aplică pentru orice sărbătoare, iar magazinele de profil au pregătite mereu colecții speciale. Știți vorba aceea: Nimic nu se pierde, totul se transformă!


Despre Winmarkt

Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România, având în proprietate 14 centre și o clădire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecăruia dintre cele 13 orașe: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

Îi poți urmări pe:

PEPCO îl găsești în 11 locații din centrele comerciale Winmarkt: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Ploiești Big, Turda, Vaslui. Nobila Casa este în Winmarkt Bistrița sau pe shop online https://www.nobilacasa.ro/. Magazinul Orient se află în Winmarkt Ploiești. KIK este prezent în 10 locații din centrele comerciale Winmarkt: Bistrița, Brăila, Cluj, Galați, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Piatra Neamț, Ploiești, Ploiesti Big, Vaslui.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate