Home CASA Catalogul IKEA 2021 este digital și îl poți vedea aici

Catalogul IKEA 2021 este digital și îl poți vedea aici

by IdeiOrganizare

Catalogul IKEA a ajuns la ediția cu nr. 70! După ani și ani de zile în care a fost publicat pe hârtie, în 2020-2012 el are și o variantă digitală. Produsele și soluțiile propuse sunt potrivite pentru bugete variate.

Catalogul este plin de inspirație și de sfaturi despre modul în care casele din întreaga lume pot fi mai confortabile, mai inteligente, mai sustenabile și mai frumoase pentru cei care locuiesc în ele. Noile caracteristici, precum vizualizarea detaliilor despre produs printr-un singur click în cadrul imaginii de ansamblu a paginii,  evidențiază o experiență de cumpărături perfecționată și integrată.

Sustenabilitatea este una dintre valorile noastre de bază și abordăm catalogul IKEA ca orice alt produs IKEA, ceea ce înseamnă că luăm în considerare preocupările față de mediu și cele sociale în procesul de producție, astfel încât, anul acesta Catalogul nu va fi distribuit. Această decizie reprezintă un pas important pentru obiectivul IKEA, acela de a avea un impact pozitiv în combaterea schimbărilor climatice până în 2030, oferind în același timp susținere oricui, oricând, în transformarea vieții de zi cu zi de acasă. Îndrăgita versiune tipărită a Catalogului va fi disponibilă gratuit, doar pentru ridicare, în magazinele IKEA, începând cu 1 septembrie.

– se arată în comunicatul oficial de lansare

>>> Răsfoiește Catalogul digital IKEA 2021 <<<

Pe post de inspirație, iată câteva imagini cu amenajări ce includ produsele noului an:

Sursă foto: IKEA
Sursă foto: IKEA
Sursă foto: IKEA
Sursă foto: IKEA

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări când publicăm un articol nou. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate