Home CASA Citește #OrDeLi, revista de organizare, design și fine living – Nr. 9, Summer Mood On

Primul număr complet animat al revistei noastre de organizare, design și fine living, #OrDeLi, este online chiar de la început de mai. Este o ediție dinamică, cu multe subiecte utile pentru vară, de la organizarea bagajului, la recomandări de destinații și de produse, până la povești antreprenoriale care inspiră. Are inserate elemente video și chiar un checklist de vacanță pe care să îl descarci și să îl folosești atunci când alegi lucrurile pe care le pui în valiză. Util, garantat!

Numărul 9 mai are și alte titluri și articole interesante în cele 116 pagini ale sale. Iată câteva:

  • Împachetează ca un profesionist, în vacanța de vară (Descarcă gratuit checklist-ul pentru bagaj)
  • ADN de antreprenor. Familia HAI HUI
  • Efectul Diderot: De ce cumpărăm lucruri pe care nu le vrem cu adevărat?
  • Quiet Luxury, conceptul ce reformează moda
  • Home Trend. Relaxare acasă. Decor în 3 pași
  • Design antemporal și inovație acustică, rețeta succesului Bang & Olufsen de aproape un secol

Ca să îți fac și mai multă poftă să dai click pe acest număr, îți las și câteva pasaje din textele incluse:

De asemenea, ne bucurăm să anunțăm că suntem parteneri media ai Tiny House Festival, primul festival din Europa de Est dedicat caselor mici, celor pe roți și autorulotelor, ce va avea loc la Râșnov, între 23 și 25 iunie. Înscrie-te pentru o invitație gratuită AICI, iar pentru detalii și participare contactează-l pe Tudor Maxim, la adresa de email tudor@elevate.ro.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate