Home CASA #InstaShort: Cum alegem metoda optimă de depozitare a hainelor?

#InstaShort (text scurt, dar util de pe contul de Instagram)

Înainte de orice, în funcție de tipul țesăturii și de frecvența purtării. Ceva ce îmbrac foarte des va trebui să se împacheteze ușor și să fie stocat la îndemână. Nu am de ce să consum prea multă energie cu un act repetitiv! Ar deveni frustrant și aș începe să privesc #organizarea ca o acțiune ineficientă, în care nu văd niciun rost să mă mai implic în viitor.

Pentru lenjeria de corp, de pildă, necesară zilnic, nu alegem metode complicate. Un organizator cu compartimente ne ajută să păstrăm ordinea și să avem totul la vedere. În plus, ne permite să o reașezatăm rapid după spălare. Rularea este simplă, iar pachetele rezultate sunt mici. Faci fast fill-refill! Metoda este potrivită și pentru jeans, pulovere sau tricouri și poate fi făcută și de copii și de adulți. 😉

În cazul hainelor de ceremonie, a celor de cocktail ori a celor de birou vom depun mai mult efort pentru a le depozita. Nu doar pentru că materialele sunt mai prețioase și mai pretențioase, ci și pentru că le purtăm mai rar și vrem să îți păstreze structura până la următoarea purtare.

Tu cum depozitezi hainele din dressing? Ai o metodă preferată?

Și pentru că încă se votează pentru premiile #DigitalDivas, mai fac un mic #reminder să votezi comunitatea cu idei de organizare (poziția 4) și creatorii de conținut preferați (https://www.digitaldivas.ro/). În cazul în care nu cunoști niciun nominalizat la o categorie, nu este obligatoriu să votezi la secțiunea respectivă. Votul se va înregistra doar pentru cele bifate! Mulțumesc!

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

#organizare#organizarehaine#metodeorganizare#dianamihaila#depozitareeficienta#organizaredressing

Articole recomandate