Organizarea bucătăriei poate face o diferență uriașă între o zi eficientă și una în care cu greu de abia gătim un ou. Numărul mare de obiecte și alimente constituie o provocare pe care o rezolvăm sortând pe categorii și evitând excesul. Cum meniul tradițional de Paște cere pricepere, timp și un spațiu în care ingredientele, recipientele și ustensilele pentru gătit sunt mereu la îndemână, sfaturile de organizare sunt mai mult decât necesare.
Iată 5 idei simple, urmate de un video ce le dezvoltă:
În bucătărie, grupează pe categorii legumele, fructele, proviziile, produsele de curățenie etc.
De Paște, alcătuiește un meniu pe zile și în funcție de numărul de invitați
Grupează alimentele și ingredientele în funcție de rețetele de Paște (pentru pască, pentru drob etc.)
Folosește caserole din sticlă pentru depozitarea alimentelor și preparatelor
Asigură-te că ai în frigider, congelator și cămară stocuri suficiente pentru zilele libere de Paște
Acum dă Play și vezi video de la rubrica de organizare, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.