Home CASA Review Philips AquaTrio: Aspirator vertical fără fir care se curăță singur

Review Philips AquaTrio: Aspirator vertical fără fir care se curăță singur

Pentru părinții cu copii mici și pentru persoanele cu animale de companie, podelele curate sunt o adevărată provocare. Nici copiilor și nici câinilor ori pisicilor nu le poți cere să nu mai scape mâncare pe jos. Sau apă! Sau orice altceva! Așa că trebuie să rezolvi problema altfel.

O variantă la îndemână, la propriu, este un aspirator fără fir cu funcție de spălare, ce îți permite să igienizezi rapid podelele și să cureți punctual anumite zone. Având mai multe funcții incluse, nu doar că rezolvă mai multe aspecte, dar economisești spațiu prin eliminarea unui arsenal de electrocasnice cu funcții individuale. În plus, face și depozitarea mai facilă, căci are propria stație de post-curățare și depozitare, fapt ce nu mai implică montarea de cârlige și cleme prin debarale sau pe pereții locuinței.

Philips prezintă primul său aspirator vertical wet&dry, ce aspiră murdăria uscată și umedă și spală în același timp: AquaTrio, Seria 9000

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la acest model a fost Periile Power Brush, care aspiră și spală parchet, piatră natură ori linoleum (sau cum scrie la manual ”podele dure”), adunând murdăria și din față și din spate în timpul aceleiași mișcări. Eficient proiectat, nu-i așa? Nu mai are rost să spun că elimină necesitatea folosirii clasicului mop cu găleată, că se vede din poze. 🙂

Fiind un aspirator 3 în 1, fără fir, este din start mai ușor de utilizat în orice casă, mică sau mare, cu etaj sau pe un singur nivel. Iar integrarea funcțiilor de aspirate și de spălare, combinată cu perii ce absorb murdăria și care se curăță singure în timpul folosirii, reduc semnificativ efortul pe care îl depunem pentru un cămin curat. Practic, mi-a mai lăsat energie să mai merg și la sală! Iar de se întâmplă să omitem ceva, luminile LED de pe capul periei de aspirare detectează praf, păr, scame, firimituri… Scrie aici o mamă de 2 băieți și o pisică 🙂

Apa și praful se duc într-un rezervor special, așa cum vei vedea în video următor. Și deși periile din microfibră se curăță singure datorită vitezei mari de rotație (4.500 RPM), este recomandat să le înlocuim la fiecare 6 luni.

Aspiratorul fără fir 3 în 1 Philips AquaTrio, Seria 9000 aspiră, spală și dezinfectează parchet, gresie sau linoleum, eliminând până la 99% dintre bacterii.

AquaTrio are o durată de funcționare de până la 45 de minute, dar ea poate fi crescută până la o oră și jumătate cu ajutorul unei baterii suplimentare. Ceea ce este recomandat într-o casă mai mare! Oricum, ecranul digital LCD îți spune în orice moment câtă autonomie mai ai. Dar toate detaliile despre acest nou aspirator le găsești pe site-ul Philips România.

Un aspirator organizat din fire

După ce am terminat curățenia și am golit recipientele, așezăm aspiratorul în stația de încărcare și depozitare, unde își face și un ciclu complet de igienizare. Astfel, cu ajutorul tehnologiei integrate, AquaTrio rămâne pregătit pentru următoarea utilizare. Apropo de fire, stația și ambele capete se cuplează toate la un singur cablu, ceea ce reduce riscul de a rătăci cablul de la cablu sau de a ne împiedica de firul de la fir. Înțelegeți ideea, că nimeni n-a trăit fără să nu se încurce în așa ceva!

O super veste! Și tu poți testa AquaTrio, Seria 900

Dacă ești parte din comunitatea cu idei de organizare, de pe Facebook, în săptămânile următoare vei avea ocazia să testezi acest nou model de aspirator vertical, fără fir, 3 în 1, de la Philips. Voi posta acolo toate informațiile. 😉

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate