Home BIROU VIDEO: “Casă, dulce birou”, soluții de organizare pentru spațiul de lucru

VIDEO: “Casă, dulce birou”, soluții de organizare pentru spațiul de lucru

Buna organizare a biroului se resimte în nivelul nostru de productivitate. Trebuie să existe un flux care să servească activităților profesionale! Iar acum, într-o perioadă în care muncim și de acasă, spațiul personal trebuie convertit într-unul multifuncțional care să ne permită să fim aceeași buni profesioniști ca atunci când mergeam zi de zi la job și lucram față în față cu colegii.

Uite, de pildă, în cazul organizării digitale, căci acum toți folosim dispozitive inteligente, denumirile descriptive ne ajută să identificăm mai ușor ceva ce am salvat cu mult timp în urmă, iar dacă sunt informații la care au acces mai multe persoane, procesul de căutare este mai ușor. Este fundamental ca aceste convenții să fie asumate și cunoscute de toți. Pentru a fi mai organizați ne ajutăm de aplicații și de programe și separăm conținutul temporar de cel permanent.

În acest video, realizat cu spijinul Cetelem, bancă specializată în credite de consum, am inclus o serie de idei de organizare pentru un spațiu de lucru productiv și ușor de păstrat în ordine.


Urmărește și canalul de Youtube: https://www.youtube.com/c/dianamihailaro

Promoție Cetelem

Îți las și în scris detaliile promoției pe care banca Cetelem o are în derulare până pe 31 octombrie 2020: dobândă promoțională de la 8,49% la creditul de nevoi personale cu rate fixe și 0 comisioane. Oferta este valabilă exclusiv la telefon: 021 305 12 30. Află toate detaliile pe www.cetelem.ro.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate