Home CASA VIDEO: Idei organizare la DIGI24

Teodora Tompea, jurnalist DIGI24, m-a invitat la o scurtă discuție în contextul în care o bună parte dintre noi petrecem mai mult timp acasă.

Lucrăm de acasă, gătim mai mult acasă, copiii învață de acasă. Este o adevărată provocare să împarți spațiul astfel încât el să lucreze în avantajul fiecărui membru al familiei. Și nu este o chestiune legată indivizibil de metri pătrați, căci va fi relativ simplu în orice fel de locuință să creezi un flux funcțional dacă ai deprins metodele de organizare optime pentru tine. Aceste obișnuințe sunt cele care ne vor permite să păstrăm, dar și să facem ajustări în noi etape ale existenței.

Ideea că ”M-aș organiza mai bine dacă aș avea o casă mai mare” nu este neapărat corectă și realistă. Cu toții avem la dispoziție cam aceleași categorii de obiecte. Ține mai mult de a avea cât ne trebuie și cât putem să gestionăm zi de zi.

Câteva idei de organizare și lecții învățate în pandemie în clipul următor:

Cum organizăm eficient toate spațiile din casă? Diana Mihăilă are o adevărată comunitate cu sfaturi foarte interesante

Publicată de Teodora Tompea pe Luni, 25 ianuarie 2021

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate