Home CASA VIDEO: Organizarea dressing-ului, acasă la Mădălina Mișu
garderobă capsulă

În primăvară, am filmat o serie de clipuri alături de PEPCO și mai mulți creatori de conținut pe care cel mai probabil îi urmăriți deja. 😉 Cele mai frumoase părți ale proiectului au fost vizitele făcute fetelor, acasă, în lumea din care împărtășesc frânturi și pe rețelele de socializare.

Mădălina Mișu, cea cu ochii ei albaști ca cerul, este pasionată de modă și frumusețe și asta ne arată pe contul de Instagram. Dressing-ul ei este visul multora dintre noi. Este o cameră în toată regula, în nuanțe pudrate și delicate.

Am vorbit destul în clip, așa că mă opresc din scris și vă las să îl vizionați.

Las mai jos și o parte din articolele scrise pe aceeași temă. În fiecare poți găsi lucruri de preluat pentru a concepe metoda potrivită pentru tine.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate