Home CASA VIDEO: Organizarea hainelor. Soluții pentru întreaga familie
garderobă capsulă

Nu demult, am filmat la AFI Ploiești o serie de clipuri cu idei de organizare. Unul dintre ele, cel de mai jos, este despre sortarea, împachetarea și depozitarea hainelor adulților și copiilor. Soluții, evident mai sunt, greu de cuprins toate în 5 minute.

De asta există și blogul și comunitatea și conturile de socializare, să schimbăm trucuri între noi. Cele din acest video mi se par printre cele mai simple. De altfel, metodele le alegem în acord tipul pieselor vestimentare deținute, cantitatea lor și compartimentările mobilierului. Este important să ține seama și de asocierile firești pe care le facem, pentru că astfel vom reuși să păstrăm sistemele pe termen lung. Iar când totul pare logic, organizarea devine o banală, dar eficientă rutină.

Despre haine și organizatoare am mai scris și în acest articol.

Iar dressing-ul Mădălinei Mișu, creator de conținut pe zona de beauty și lifestyle, în descoperi mai jos.

Și cred că și acest material are soluții pe care le vei considera eficiente.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate