Home CASA VIDEO Review: Descoperă CareStyle 7, noua stație de călcat Braun cu tehnologie de călcare 360˚ + 5 sfaturi pentru organizarea dressing-ului

VIDEO Review: Descoperă CareStyle 7, noua stație de călcat Braun cu tehnologie de călcare 360˚ + 5 sfaturi pentru organizarea dressing-ului

Ideile de organizare a dressing-ului sunt mereu de folos în orice casă. Pasionați sau nu de modă, toți avem haine pentru toate sezoanele, ocaziile și activitățile, iar sortarea și depozitarea lor într-o manieră eficientă prinde bine oricui, oricând. Părerea mea de professional organizer.

Dacă își dorești un dulap ordonat, am pentru tine 5 pași simpli de urmat, pe care însă îi poți adapta stilului tău și garderobei personale. 

5 sfaturi pentru organizarea dressing-ului:

  1. Realizează un inventar al hainelor și al accesoriilor. În felul acesta, îți dai seama ce porți, ce îți place, ce îți vine, dar și ce nu se mai potrivește stilului actual.
  2. Formează categorii. Separă cămășile, tricourile, rochiile, sacourile, pantalonii… Puse pe categorii, vezi mai ușor ce ai, dar și ce îți lipsește.
  3. Alege metoda de depozitare în acord cu tipul hainelor și cu numărul lor. Spre exemplu, dacă ai multe cămăși, vei avea nevoie și de umerașe pentru depozitarea lor. Sau dacă ai pulovere, dar ai preponderent rafturi și compartimentarea aceasta s-a dovedit a fi ineficientă pentru tine, introdu cutii și coșuri.
  4. Nu cumpăra organizatoare înainte de a identifica surplusul. După ce ai făcut inventarul și ai sortat pe categorii, vei ști exact pentru ce haine ai nevoie de organizatoare, de care și de câte. Nu cumpăra nimic înainte de această triere atentă. Și umerașele, cârligele, coșurile și cutiile în exces se cataloghează tot ca surplus.
  5. Creează zone clare în dulapul tău. O secțiune pentru hainele de zi cu zi, o alta pentru extrasezon, echipament și ținute de ocazie dau flux. Un flux ce te ajută să scutești timp de fiecare dată când te îmbraci. Iar aceasta este o formă de organizare pe plan personal, nu doar rezidențial.

Noua stație de călcat Braun cu tehnologie de călcare 360˚

În titlu, ți-am promis și un video review pentru cea mai nouă stație de călcat Braun. Și mă voi ține de cuvânt! Înainte însă, vreau să îți vorbesc puțin despre ea, căci este prevăzută cu o tehnologie inovatoare, FreeGlide 3D, ce ne permite să călcăm în toate direcțiile, înainte și înapoi, peste nasturi, fermoare și aplicații. Și cine nu își dorește asta?

Stația de călcat cu generator de abur CareStyle 7 IS 7266 are o talpă unică, cu margini rotunjite și curbură ascendentă. Datorită formei sale, ea trece cu ușurință peste obstacole, făcând călcatul mai ușor și mai rapid. Iar economisim timp, iar ne organizăm pe plan personal. Ați reținut, da?

”Salvează timp pentru ceea ce contează cu adevărat. Sesiuni de călcat cu 50% mai rapide!”

Acesta este motto-ul Braun pentru stația sa vârf de gamă. CareStyle 7 este cel mai puternic sistem de călcat al brandului și oferă rezultate profesionale datorită puterii mari a aburului. Această putere este dată de tehnologia PowerSteam, ce îmblânzește chiar și cele mai încăpățânate cute. CareStyle 7 este și primul sistem de călcat ergonomic certificat din lume, conceput pentru a oferi confort maxim și călcare fără efort. Stația a primit de la ErgoCert (Institutul de Certificare Ergonomică, recunoscut de Accredia) un prestigios rating de 4 stele pentru mânerul ergonomic unic, cu o suprafață de prindere texturată moale, complet înfășurată. Pe mâner este integrat și noul selector iMode, ce permite alegerea rapidă a funcțiilor pentru a călca orizontal sau vertical. Depinde de noi și de nevoile noastre! Pot fi haine pe umeraș, mantouri, perdele sau draperii.  

Modul Smart iCare protejează țesătura utilizând o temperatură sigură pentru toate tipurile de fibre, chiar dacă noi nu știm felul acestora. În schimb, modul Turbo, cu putere maximă a aburului și temperatură mai ridicată, este potrivit pentru sesiuni de călcare deosebit de dificile, pentru cute rezistente și țesături groase. Pentru fibre fine și delicate este recomandat modul Eco, ce ne permite să economisim cu până la 55% mai multă energie. Și iată cum ajungem din nou la organizarea pe plan personal prin reducerea cheltuielilor. Ciclic, ce pot să spun?

Grație tehnologiei digitale din seria CareStyle, temperatura este controlată mult mai eficient decât în cazul unui termostat tradițional. Ceea ce înseamnă că vom călca mai puțin, pentru că nu vor mai exista scurgeri nedorite de apă prin talpă, care să păteze ori să ude hainele. Iar cu un rezervor de 2 litri, foarte mare prin comparație cu al altor stații, sesiunile de călcat nu vor mai fi întrerupte des pentru reumplere.

Încă două aspecte și trecem la review. Sistemul de decalcifiere rapidă prelungește perioada de utilizare a sistemului CareStyle 7. Și dacă ne raportăm din nou la organizare, nu este vorba doar despre timp câștigat, ci și despre finanțe economisite. Win-win!

Vă întrebați poate cât costă. Ei bine, performanta stație de călcat CareStyle 7 are un preț ce variază între 1.300 și 1.500 de lei, în funcție de specificații.

Acum dați un click pe video de mai jos dacă doriți să vedeți cât de ușor se mișcă peste aplicații și diferite tipuri de țesături. 😉

UPDATE:

Stația Braun a fost testată și de 3 membre ale comunității cu idei de organizare. Sunt convinsă că impresiile lor îți vor fi de folos și te vor ajuta să îți faci o idee și mai amplă despre acest produs de ultimă generație. Dacă nu ești parte din grup, cel mai probabil nu poți citi recenziile. De aceea, le-am preluat și le-am pus și pe blog. Din motive de GDPR, dau doar prenumele doamnelor, să fim mai catolici decât Papa!

Prima impresie: are un design frumos, simplu și intuitiv de folosit (eu una am sărit partea cu cititul instrucțiunilor și m-am apucat direct de treabă că mă așteptau multe haine de călcat). După prima utilizare, am chemat-o și pe mama și pe soacră, să își dea și ele cu părerea. Concluzia: stația de calcat este o minune! O bijuterie, cum zice mama. Fierul este ușor ca și greutate și foarte rapid de manevrat. Mi-a luat 10 secunde să calc un tricou pentru mine față-spate, pentru că are o putere foarte mare, care se simte și se aude. Are un buton cu 3 puteri: eco, normal și cu aburi, iar eu am folosit puterea cea mai mare. Rezervorul de apă are o capacitate de 2 litri și este suficient pentru un volum mare de haine, cam pentru o familie cu 1-2 copii. Se încălzește repede și este gata de acțiune. Dacă nu este folosită intră singură în stand-by și trebuie reapăsat butonul de pornire. Eu sunt foarte mulțumită de produs. Comparativ cu stația mea, ediție mai veche și un alt brand, se vede avantajul tehnologiei noi CareStyle7, care îmbina călcatul orizontal și cel vertical, cât și grija pentru țesături, nasturi și alte decorațiuni ale hainelor.

Laura

Vreau sa încep prin a spune că dintre toate activitățile casnice, urăsc să calc! Doamne, aș face orice numai să scap de călcat, dar evident că trebuie să o fac și asta. Am avut mai multe aparate de călcat, dar niciodată o stație. Ba nu alunecă talpa cum trebuie, ba mă enervez că trebuie să pun des apa în el… după 5 cămași deja mă doare mâna, că da, mai toate mi se par grele cu apă în ele. Recunosc că am și ars, lipit de la camași, la o lenjerie de pat. Cu Carestyle7 am călcat cantitativ ca de obicei și la sfârșit nu m-a durut mâna deloc! Alunecă minunat pe orice tip de țesătură, numai trebuie să fiu atentă și să învârt de rotiță când schimb tipul țesăturii, deci a dispărut și riscul de a strica hainele. Se foloseste ușor, doar trebuie băgat în priză și apăsat pe un button. L-a folosit și mama și a fost la fel de încântată, a spus ca niciodată nu a călcat ceva atât de repede și de ușor ca acum. Mi-am dat seama că urăsc să calc pentru că nu am aparatul potrivit!

Alexandra

Am avut ocazia de a testa stația Braun CareStyle7 și pot spune că este cu adevărat ajutorul de nădejde ce nu trebuie să lipseasca din jobenul fermecat al oricărei femei. Este ușor de folosit, aburul este suficient de puternic cât să calce foarte bine, însă să nu umezească hainele (aspect foarte important, căci am o altă stație, iar din cauza aburului mult prea puternic, hainele rămân umezite și trebuie să aștept să se “usuce” pentru a le împacheta). În concluzie, este o alegere ideală în ideea de a economisi timp, dar și pentru a avea lucrurile călcate foarte bine. 

Iolanda

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor.

Articole recomandate