Home CASA VIDEO: Review Electrolux Pure Q9, aspirator vertical 2 în 1

Încep să am senzația că postura de părinte te face întrucâtva și expert în electrocasnice. Toată ziua, bună ziua suntem online, citind review-uri despre minunile tehnologice apărute pe lume pentru a face treburile casnice mai suportabile.

Experiența dobândită își spune cuvântul fiindcă am dezvoltat sisteme tot mai elaborate de filtrare a ofertelor. După ce ajungem la concluzia că avem nevoie de un anumit lucru și stabilim un buget aproximativ, începem să căutăm recomandări și testări de produse ale bloggerilor și vloggerilor de tehnologie. Apoi căutăm păreri ale posesorilor pe site-urile de brand ori pe cele ale retailerilor. Revenim la buget și căutăm cea mai bună variantă. Adăugăm 20-30% la suma maximă pe care am dori să o plătim, dăm o nouă căutare și vedem la ce ne-am încadra. Dacă avem răbdare și un pic de noroc, o ofertă ne-ar aduce pe segmentul de preț aspirațional.

Aspiratorul vertical Electrolux PureQ9 a intrat pe radarul nostru în urma unei colaborări cu brandul. Aveam nevoie de un 2 în 1 ușor, flexibil, puternic. Făpturile mici ale casei au grijă să nu fie podelele aproape niciodată curate. Nu mai zic de scaunele de la masă ori de canapele…

Pure Q9 are un design modern pentru care a fost premiat internațional, iar asta a contat pentru noi căci se potrivește bine cu amenajarea.

Îl folosim de multe ori pe zi, așa că îl depozităm la vedere, împreună cu stația de încărcare. Sistemul ciclonic face o treabă excelentă, absorbind praf de unde nu știam că aveam. Iar cele 3 trepte de viteză desprind covorul de pe podea, în timp ce brațul telescopic ne ajută să curățăm prin colțuri de tavan ori de mobilier.

Deși are o autonomie bună, de aproape o oră, rezervorul nu este foarte mare. Pentru o familie cu 4 persoane și o pisică, așa cum este a noastră, el nu este unicul aspirator, dar cu siguranță va fi cel mai întrebuințat. Însă, având în vedere puterea sa de curățare, cred că poate fi vedetă într-o locuință mai mică și cu locatari mai atenți la ce scapă din mână sau din gură. 🙂

Ca să fie treaba treabă, am filmat un review cu noul ajutor al familiei.

Așa cum am spus și în clip, este important să ne formăm o obișnuință din a lăsa review-uri. Contăm unii pe părerile altora! Dacă ești posesorul acestui Electrolux PureQ9 și nu ai scris încă părerea ta despre produs, intră pe site-ul de unde l-ai cumpărat și spune cum ți se pare. Eu scriu deja lista mea de feedback 🙂

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

#Effortless

Articole recomandate