Home CASA Descoperă scaunul fără cuie și taburetul din resturi, made in Romania

Descoperă scaunul fără cuie și taburetul din resturi, made in Romania

by IdeiOrganizare

Mobilierul modern este prietenos cu mediul înconjurător, versatil și ușor de asamblat. Scaunul fără cuie și taburetul din resturi sunt realizate din placaj de mesteacăn și pot fi montate în doar câteva minute. În plus, ambele sunt concepute și realizate de fabricate, studio românesc de design, prototipare și producție.

Scaunul F vine în pachet plat și poate fi asamblat în 5 minute. Totul se bazează pe îmbinări și prelucrări CNC. Nu necesită niciun fel de unelte, prinderi mecanice sau adezivi pentru lipire.

Sursă foto: fabricate

Taburatul F a venit ca un companion, măsuță de cafea, suport de reviste sau orice altceva, fiind un obiect multifuncțional. Este obținut din resturile de material rămase de la tăierea plăcii scaunului F pentru eficiență maximă a materiei prime. Ambele obiecte presupun folosirea de noi tehnici și procese de producție, unice și sustenabile.

Sursă foto: fabricate

“Credem în design sustenabil și vrem să aducem pe lume produse inovatoare gândite, desenate, prototipate și produse în România. Folosim experiența echipei și cele mai moderne utilaje pentru a economisi energie, material și a aduce pe piață internă și internațională produse care respectă mediul înconjurător și onorează resursele naturale.”

Marius Neagoie, architect, fondator fabricate

Scaunul F și taburetul F, alături de alte produse fabricate sunt disponibile pentru România, compania plănuind în 2021 extinderea cu design românesc la prețuri sustenabile pe piețe internaționale din Europa și Asia.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate