Home CASA IKEA deschide al treilea magazin din România

IKEA, cel mai mare retailer de mobilier și decorațiuni pentru casă, deschide pe 8 iunie, cel de-al treilea magazin al său din România, în Timișoara. Acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de Sud-Est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

Magazinul va avea o suprafață de 26.000 mp și o gamă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței. Viitorii clienți vor beneficia și de consultanța experților în design ai IKEA, pentru a-și alege piesele de mobilier și accesoriile potrivite locuințelor lor.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil.”

a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate