Home CASA Saeco GranAroma Deluxe, un espressor inteligent și organizat

Un espressor inteligent și organizat? Da, da, chiar așa! Căci Saeco GranAroma Deluxe ține minte specialitățile preferate pe bază de cafea și ți le prepară pe loc, la o simplă atingere de buton. Aparatul are 3 profiluri predefinite de gust – Delicat, Intens și Forte, ce ajustează automat setările de intensitate, cantitate și timpul de pre-umezire – și 6 profiluri de utilizator, ce memorează până la 18 rețete fiecare. Așa, ca să răsfeți și să energizezi o familie mare!

Espressorul este și extrem de eficient și… foarte romantic. Prin funcției Latte Duo, el poate prepara două specialități simultan, ca diminețile să curgă lin și partenerii să savureze cafeaua împreună.

Experiența pe care acest espressor ți-o poate oferi în fiecare zi este aparte, este a ta, este pe gustul tău! Atât de în detaliu este proiectat! Iar dacă îți plac băuturile pe bază de cafea cu spumă densă și textură fină și catifelată, tehnologia Latte Perfetto îl transformă într-un barista profesionist tot printr-o atingere de buton!

Experiența pe care acest espressor ți-o poate oferi în fiecare zi este aparte, este a ta, este pe gustul tău! Atât de în detaliu este proiectat! Iar dacă îți plac băuturile pe bază de cafea cu spumă densă și textură fină și catifelată, tehnologia Latte Perfetto îl transformă într-un barista profesionist tot printr-o atingere de buton!

Saeco GranAroma Deluxe nu este un espressor premium doar datorită funcțiilor integrate, ci și a aspectului și a materialelor folosite. De pildă, râșnita este 100% ceramică, este extrem de durabilă, putând prepara până la 20.000 de cafele! În plus, are 12 trepte, macină uniform și nu supra-încălzește boabele, păstrând gustul original.

Știai că…

Dacă boabele nu sunt măcinate uniform, espresso-ul va avea un gust dezechilibrat. Dar cu cât cafeaua este mai fin măcinată, crește timpul de contact cu apa, încetinește scurgerea acesteia și eliberează toate aromele din boabe.

Ecranul tactil te lasă să faci ajustările de tărie, de cantitate de cafea și de lapte, de temperatură de extracție pentru a obține gustul bun pentru tine! Iar aspectul acesta te face să te simți un fel de ”Chef” al cafelelor! Dacă tot ești cu mâna pe ecran, odată conectat la rețeaua de internet, aparatul îți arată unde găsești consumabilele necesare întreținerii. Iar dacă nu te descurci să faci mentenanța, în dashboard găsești numeroase tutoriale. Sunt clipuri integrate în display ce te ajută să schimbi un filtru AQ ori să faci decalcifierea fără a mai căuta online sau în manualul de utilizare. Totul este integrat în display! Acolo găsești și rețete de specialități pe bază de cafea pe care să le încerci!

Dacă ești membru al grozavei comunități cu idei de organizare, de pe Facebook, în perioada următoare vei avea ocazia să testezi acest produs și să savurezi specialitățile tale din cafea în confortul propriei case. 

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate