Home TRAVEL VIDEO: 20 DE MINUTE DE ORGANIZARE A BAGAJULUI

Bagajul de vacanță poate fi și ușor și funcțional! Sfaturi excelente primim de la Irina Markovits, style coach & stilist personal, invitata mea la cea de-a 5-a ediție a evenimentului #MareaOrganizareLIVE. Și nu așa 2-3, ci mai bine de 20 de minute de idei ce îmbină atât stilul vestimentar, cât și organizarea.

Ai luat vreodată în considerarea crearea unei garderobe capsulă? Concediul poate fi o bună perioadă de test, să vezi cum te descurci cu haine mai puține, dar care se combină ușor între ele. Îmi povestea Irina că o astfel ce garderobă poate avea chiar și 11 piese per sezon! Eu sunt departe de acest număr, dar sincer, nici nu îl vizez. Minimalismul meu se traduce prin controlul optim al cantităților.

Tips & Tricks:

  • Compartimentele valizei sunt utile pentru a depozita lucrurile pe categorii
  • În gulerul cămășilor depozităm cravatele și eșarfele
  • În interiorul pantofilor punem rulate șosetele și curelele
  • Geanta de mână va cântări mai puțin dacă folosim recipiente travel size
  • Hainele rulate ocupă cel mai puțin spațiu în valiză
  • Pachetele de haine dau cel mai bun flux geamantanului
Credit foto: Arnel Hasanovic
Credit foto: Arnel Hasanovic

Și în secțiunea TRAVEL găsești mai multe postări similare.

În garderoba capsulă nu există nici surplus inutil, nici piese adăugate impulsiv!

Irina Markovits

Acestea fiind scrise, să o ascultăm pe Irina și să preluăm de la ea tot ceea ce este potrivit pentru noi. Iar dacă anumite aspecte ne stârnesc curiozitatea, să le încercăm!

Vizionare plăcută și folositoare! 🙂


Dacă v-a plăcut Irina, puteți citi și interviul pe care ni l-a acordat pentru revista trimestrială de organizare, design și fine living, #OrDeLi, despre un dulap mereu la modă.

OrDeLi, nr. 5 (15 iunie – 15 septembrie 2022)

Încă o dată, mulțumesc Skoda Romania pentru susținerea evenimentului #MareaOrganizareLIVE5! Mai multe discuții și soluții de organizare a hainelor, în cele 2 ore ale ediției, de mai jos. Vizionare plăcută!

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate