Home COPII VIDEO: Bagajul de tabără

Mulți copii se pregătesc pentru taberele de vară și pentru călătoriile cu familia. Entuziasmul este mare, dar cine pregătește bagajele? Cine împachetează tot ce este necesar pentru zilele departe de casă? Cine se asigură că jucăria preferată este în rucsac ori că echipamentul de camping este complet?

În acest video din rubrica de organizare de la Super Neatza cu Răzvan și Dani găsești o serie de idei.

Și ca să facem împachetatul și mai ușor, putem folos un checklist, cum este acesta pe care l-am creat special pentru tine.

Sau poate preferi o listă goală, pe care să o personalizezi după propriile nevoi. Căci una este o tabără la mare, alta una la multe și cu totul altfel merg pregătirile pentru o tabără în străinătate.

În secțiunea Travel, de pe blog, ai și mai multe idei similare. Iar în grupul cu idei de organizare, de pe Facebook, am creat, în această vară, un hashtag dedicat: #OrganizatiLaDrum. Dă click și vezi ce îți se potrivește din tot ce am postat până în acest moment. Iar pentru noii abonați la newsletter am creat un planner intitulat Vacanța Perfectă, în care să completeți tot, tot, tot. Abonează-te și vine la tine instant!

Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate