Home CASA VIDEO: De ce am ales ferestre VEKA

În familie, avem o regulă: să cumpărăm de la producători specializați într-un singur domeniu (preferabil) și de la distribuitori autorizați (întotdeauna). Când am luat casa cea nouă și am hotărât să înlocuim tâmplăria PVC, VEKA a fost o decizie firească. Auzi VEKA, te gândești automat la ferestre. Nu și la ceasuri și la haine și la ustensile pentru gătit. Pe sistem hai să facem ce știm mai bine, că la toate nu se pricepe nimeni!

Decizia a fost simplu de luat și pentru că sistemele au o durat de viață estimată la 50 de ani și sunt 100% reciclabile, iar noi încercăm să ducem o viață cât mai sustenabilă, în acord cu natura. Cât se poate când trăiești în inima orașului. Copiii îi creștem să respecte mediul exterior, dar și mediul lor de zi cu zi, casa. Încercăm să fim conștienți de ce avem și să ne bucurăm de ce ne înconjoară.

Avem șansa de a locui într-un apartament cu priveliște, iar cu ajutorul ferestrelor am lăsat orașul să ne învăluie, fără a fi însă deranjați de zgomotul său. Căci ferestrele de clasa A au un grad ridicat de izolare fonică, dar și termică.

Din aceeași dorință de a lăsa exteriorul să comunice cu interiorul am ales profile albe, precum pereții, chiar dacă opțiunile coloristice oferite au fost multiple. Și, deși seara ferestrele noastre sunt precum niște tablouri uriașe, nu am dorit o ramă evidentă. Accesul către refugiul nostru urban, terasa, se face prin ușile duble, uriașe.  

Siguranța copiilor a fost un alt aspect extrem de important pentru noi. Locuind foarte sus am optat pentru ferestre fixe și pentru ferestre cu deschidere verticală. Mai greu cu spălatul, dar suntem foarte liniștiți. Sigur se va inventa un robot și pentru asta.  

Am povestit experiența noastră de posesori de sisteme VEKA cu Hermann VEKA, specialist în ferestre de clasa A.

Hermann a fost în vizită la Diana Mihaila – Idei Organizare, primul specialist în soluții de organizare din România. Au…

Publicată de VEKA Romania pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate