Home BIROU VIDEO: Organizarea biroului de acasă. Sfaturi de productivitate

Productivitatea poate fi influențată de mediul în care lucrăm, de intervalul orar în care o facem, de accesul la resursele necesare. Munca de la domiciliu este adesea dificilă fiindcă spațiul în sine nu a fost proiectat pentru asta, ci pentru locuit.

O evaluare atentă a ceea ce deținem împreună cu o estimare corectă a ceea ce ne lipsește face diferența între eficiență și ineficiență. Într-o discuție cu Izabela Pănescu, realizatorul emisiunii Tinerețe fără bătrânețe, de la Digi24, am dat mai multe exemple și am arătat câteva modele de organizatoare ieftine, dar multifuncționale, ce ne oferă mobilitate și flexibilitate pentru a ne desfășura activitățile profesionale din diferite locuri ale casei.

Pe Izabela o puteți urmări și pe blogul personal, izabelapanescu.ro, unde scrie despre un stil de viață sănătos, activ și echilibrat. În plus, are și o serie de rețete de-a dreptul delicioase!

Aceste organizatoare au făcut parte din recuzita adusă în studio: suportul de birou TJENA și suportul pentru tabletă ISBERGET.

Sursă foto: IKEA

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate