Home CASA VIDEO: Pașii alcătuirii unui plan alimentar eficient

O parte importantă a organizării este planificarea. Pe toate palierele sale, fie că vorbim despre organizarea casei, a lucrurilor și a obiectelor, fie că vorbim despre timp, bani sau activități profesionale. Înainte de a lua o decizie, trebuie să ne gândim în detaliu la impactul pe care-l are asupra vieții noastre.

În cazul mâncării, deciziile sunt imediate sau oricum pe termen scurt și foarte scurt. Dar pentru că au efect direct asupra sănătății noastre, a stării de bine și, evident, asupra bugetului lunar, trebuie să ni le educăm. În baza analizelor medicale, a unor eventuale intoleranțe, un specialist în nutriție ne poate învăța ce să alegem de la raft și ce combinații să facem în farfurie.

Perfect! Să pornim de la premisa că știm aceste lucruri și să ne concentrăm asupra planului alimentar așa cum este el înțeles în sfera organizării. Video-ul următor conține idei ce te vor ajuta să îl compui. Lista de cumpărături, organizarea bucătăriei, a frigiderului și a cămării, toate joacă un rol important.

Acest video a fost realizat cu sprijinul OptiFibre, un produs 100% de origine vegetală ce ajută la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre se dizolvă în orice băutură necarbogazoasă, se combină bine cu iaurt sau poate fi integrat în shake-urile preferate și poate fi consumat de oricine, inclusiv copii cu vârsta de peste 3 ani, femei însărcinate, vârstnici sau diabetici.

Produsul se păstrează în ambalajul original, la loc uscat și răcoros și poate fi consumat în decurs de 8 săptămâni de la deschidere și în acord cu termenul de valabilitate.

Iată mai jos informații direct de la sursă.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate