Home CASA VIDEO Review: Philips Airfryer SMART XXL (model HD9867/90), un aparat de gătit cu aer pentru o mai bună organizare a timpului

VIDEO Review: Philips Airfryer SMART XXL (model HD9867/90), un aparat de gătit cu aer pentru o mai bună organizare a timpului

Într-o lume care de foarte multe ori pare că a uitat să se odihnească, tehnologia ne mai dă un răgaz. În bucătărie, ea ne ajută să câștigăm timp și să preparăm mâncare mai sănătoasă și gustoasă. Iar buna gestionare a programului face organizarea pe plan personal mai eficientă.

Tot tehnologia modernă ne face să fim și un pic chefi la noi acasă. Un bun exemplu este friteuza cu aer cald Philips Airfryer SMART XXL (model HD9867/90), pe care o vezi un pic pusă la treabă chiar în clipul următor. Mâncarea preparată este gustoasă și mai sănătoasă, pentru că gătirea se realizează fără ulei. Și nu doar că reducem mâncarea prăjită în baie de ulei, dar scăpăm de tot și de cea arsă, fiindcă airfryer-ul are încorporată tehnologia Smart Sensing ce analizează ingredientele și cantitatea, apoi setează și reglează temperatura și durata de preparare.

Cu Philips Airfyer Smart XXL câștigi timp pentru că:

  • Aparatul gătește cu 50% mai repede decât un cuptor și nu necesită preîncălzire (mulţumită tehnologiei cu încălzire instantanee şi a fluxului de aer rapid)
  • Prepară până la 6 porții de mâncare sau 1,4 kg de alimente (chiar și un pui întreg)
  • Păstrează preparatele calde până la 30 de minute (datorită funcției încorporate)

Ce putem prepara la airfryer?

Putem găti pui, porc, pește, vită, legume proaspete sau congelate, semipreparate, chiar și prăjituri și deserturi precum brioșe, chec, banana bread ori brownies. Datorită tehnologiei Rapid Air ce rotește cu putere aerul cald, aparatul reușește să extragă mare parte din grăsimea din alimente. Astfel mâncarea iese fragedă la interior și crocantă la exterior. Senzorul inteligent reglează automat timpul şi temperatura. Așa cum scriam și mai sus, nu este nevoie de ulei, dar dacă dorim ca preparatele să fie mai crocante și la exterior, putem adăuga puțin pe deasupra.

Cum se curăță acest aparat pentru gătit

Coșul aparatului și sita antiaderentă se curăță ușor, sub jet de apă sau la mașina de spălat vase, după fiecare utilizare.

Un dispozitiv cu care airfyer-ul poate face pereche

Dacă bucătăria ta este deschisă către living, un purificator de aer ajută la reducerea mirosului de mâncare și la restabilirea valorilor normale. Nu trebuie să îți faci griji, noile generații de aparate de gătit cu aer scot puțin fum și miros. O spun făcând comparație cu modelul XL pe care noi îl avem de mai bine de 5 ani de zile. În acest articol am făcut un review al modelului Philips AC3854/50, ce elimină 99,99% din substanțele poluante, virusuri și alergeni, chiar și mirosul de mâncare.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate