Home COPII 10 video cu idei de organizare ale mașinii

Unul din proiectele mele preferate din toate timpurile este cel realizat alături de Skoda România și Roddia în #LunaOrganizarii. De ce? Pentru că am râs mult! Pentru că am fost între oameni care iubesc ceea ce fac! Pentru că împreună am creat o enegie ce dă binele mai departe!

În cazul de față, binele vine din ceea ce știm să facem fiecare mai cu drag în viață.

Pentru mine este extrem de important să simt bucurie când lucrez. Viața mi-a arătat că starea aceasta este cea care gâdilă nu doar sufletul, ci și mintea să creeze. Nu sunt un professional organizer tipic! Nici nu mi-am propus să fiu! Simt o nevoie continuă de inovație și schimbare, de metamorfozare. Antreprenoriatul m-a învățat libertatea și totodată responsabilitatea de a-mi fi loială mie și naturii mele. Pure! Știu că atunci când faci ceva cu onestitate și pasiune, se simte! Pentru mine, organizarea nu este un rol, nu este un ”simplu” business. Este ceea ce mă face să mă simt ca un râu în matcă!

Da, știu, organizarea presupune și foarte multă planificare. Dar asta nu înseamnă să ne transformăm în roboți, să postăm la ore fixe, zi de zi și tot ce este în trend. Cel puțin nu pentru mine! Când simt să iau pauze, o fac. Când creativitatea mă mână din spate, fac și mai și! Când oamenii din jur sunt OAMENI, brandurile pe care le reprezintă capătă chip. Ca în cazul de față!

Sper ca toate aceste clipuri pe care le vei viziona în continuare să îți fie utile și să îți dea starea noastră de bine! Asta ne-am dorit de când s-a auzit pe platou primul ”Motor!”.

1. Dacă îți creezi în portbagajul mașinii zone pentru echipamentul sportiv, pentru geanta de mână sau pentru trotineta copilului, vei găsi tot ce ai nevoie, când ai nevoie.

2. Haina, geanta și echipamentul sportiv sunt doar câteva dintre lucrurile pe care vrei să le ai mereu la îndemână în mașină. Iată și mai multe idei.

3. Dacă vei aranja lucrurile în ordinea activităților pe care le desfășori într-o zi, va deveni totul mult mai simplu. Asta da planificare eficientă și organizare pe plan personal!

4. Vacanțele cu mașina au un farmec aparte, dar bagajele îți pot da bătăi de cap. Iată un truc simplu și extrem de eficient indiferent de destinația aleasă.

5. Vrei și mai multe idei de organizare a bagajelor? Dă click mai jos!

6. Drumurile cu copiii sunt o provocare! O știe orice părinte. Dar organizarea le mai simplifică un pic. Vă promit! Vă spune o mamă de băieți!

7. Compartimentele mașinii sunt create cu un scop și sunt foarte utile. Dar mai putem adăuga diferite organizatoare pentru a simplifica și mai mult procesul când plecăm în aventură împreună cu copiii și cu animalele de companie.

8. Te-ai întrebat vreodată care este locul ideal de depozitare al umbrelei? Skoda s-a gândit la asta și a proiectat un compartiment special. Îl descoperi în video următor!

9. Pentru ca autoturismul tău să rămână un loc ordonat și plăcut, fiecare obiect trebuie să aibă locul lui bine stabilit. Și mai multe soluții de organizare în clipul de urmează!

10. Iar la final, un video bonus cu râsete și behind the scenes! 😉

Acum că totul are un loc al său cunoscut de toți pasagerii mici, mari sau cu blană, drumurile cu mașina vor fi mai plăcute și mai ușor de planificat! Așa că nu ne mai rămâne decât să îți urăm ție celui/celei care ai citit: La când mai multe călătorii frumoase și în siguranță!

PS: Și nu uita să apreciezi și să salvezi clipurile, să le găsești rapid și să te inspiri când te pregătești iar să pleci în aventură!

Credit foto: Roddia

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate