Home TRAVEL VIDEO: Bagajul perfect, în 7 pași

Ne dorim vacanțe lipsite de griji și bagaje bine făcute. Nimeni nu vrea să se trezească la destinație că îi lipsesc lucruri importante, precum documente, echipament pentru drumețiile pe munte sau ținute pentru serile la restaurant. Sunt însă trucuri la care putem apela pentru ca valiza să conțină tot ce ne trebuie la destinație, fără a fi însă încărcată inutil.

Bagajul perfect conține 7 categorii: documente/obiecte importante, produse de igienă și beauty, gadgeturi, haine, încălțăminte, basics și accesorii. Acest checklist pe care l-am creat pentru revista de ORganizare, DEsign și fine LIving, OrDeLi, le conține pe toate.

Exemplificate le ai pe toate cele 7 categorii în acest video din rubrica de organizare de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

În secțiunea Travel, de pe blog, ai și mai multe idei similare. Iar în grupul cu idei de organizare, de pe Facebook, am creat, în această vară, un hashtag dedicat: #OrganizatiLaDrum. Dă click și vezi ce îți se potrivește din tot ce am postat până în acest moment. Iar pentru noii abonați la newsletter am creat un planner intitulat Vacanța Perfectă, în care să completeți tot, tot, tot. Abonează-te și vine la tine instant!

Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate