Home VIDEO VIDEO: Idei de organizare, la emisiunea Simplu, de la Canal 33

Am promis că acest blog va pune la păstrare subiecte din comunitate, dar și că va oferi altele noi. Astăzi pun în arhivă emisiunea Simplu, pe care Dana Predu o realizează săptămânal la Canal 33. Sunt 45 de minute de discuții despre organizare din care am convingerea că cel puțin câteva idei se vor potrivi fiecăruia în parte.

Sunt în special idei casă, dar și câteva detalii despre cât de vast este domeniul organizării în afara locuinței, acolo unde vorbim despre time management, money management, asset management, dar și despre productivitate și gestionarea eficientă a relațiilor interumane cu familia, prietenii sau colegii de birou.


Dana este coach, scrie cărți, dar și pe blog și este dedicată conceptului de viață echilibrată pe toate palierele.

Emisiunile Canal 33 pot fi urmărite live și pe Youtube.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate