Home BIROU VIDEO: Organizarea biroului. Organizatoare utile

Știm deja că un birou organizat ne ajută să fim mai productivi, mai ales atunci când lucrăm de acasă și împărțim spațiul cu copiii și cu partenerul ori cu partenera de viață. Zonele clar delimitate fac procesul mai simplu și ne ajută să ne folosim chiar și timpul mai bine. Dar de la teorie la practică este uneori cale lungă.

Așa că m-am gândit să îți arăt o parte din organizatoarele pe care le folosesc, că poate îți sunt de folos și ție. Îți las și link-uri direct de la sursă. Una în cazul de față, IKEA. Dar înainte de a intra pe site, urmărește acest video de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, să le vezi puse în context.

Link-uri către organizatoarele din video:

Subiecte similare găsești și în secțiunile Timp + bani și Birou. Dar și prin Video mai găsești lucruri la care să te uiți și să te delectezi.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate