Home CASA VIDEO: Organizatoare utile și mai puțin utile

Mă fascinează organizatoarelor, nu este un secret. Testez tot ce îmi pică în mână și improvizez cu ce am la dispoziție. Cu cât internetul se face mai mare, cu atât opțiunile sporesc. Uneori îmi dau seama din poze ce cumpăr, alteori mai am surprize. Când deschid cutia și văd că ce am comandat nu prea corespunde cu realitatea, nici nu știu dacă să râd sau nu.

Știu sigur că asta se întâmplă și altora și că uneori mirajul este prea mare să îi rezistăm. Cum deschizi internetul, ești asaltat(ă) de reclame. Unele revin cu atâta insistență încât ajungi să te întrebi dacă tu chiar nu ai nevoie. Dar dacă nu ai o imagine clară despre locul, modul și timpul folosirii acelui produs, mai mult ca sigur n-ai nevoie de el. Mai sunt și aspecte legate de frecvență, afinitate și de utilizarea facilă, dar nu voi elabora în acest articol. Mă rezum la un scurt reminder. Pentru că atunci când facem asemenea exerciții de imaginație, răspunsurile ne pot feri de acumulări inutile.

Chiar și organizatoarele se transformă în surplus dacă rămân nefolosite.

La rubrica de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am dus la un moment dat tot felul de nimicuri luate de-a lungul timpului și care am realizat că nu îmi ofereau soluții, ci îmi dădeau chiar mai multe bătăi de cap. Am oferit și alternative și am evidențiat organizatoare care chiar își fac treaba și nici nu costă mult.

Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

Dacă ți-a fost de folos ce ai citit, intră și în cel mai mare grup cu idei de organizare din România (Diana Mihaila – Idei Organizare) și abonează-te la newsletter, pentru programe și oferte dedicate exclusiv membrilor.

Articole recomandate