Home SUSTENABILITATE + DIY Abonament de 9 lei. Cum economisești timp și bani cu un abonament mobil 100% digital

Abonament de 9 lei. Cum economisești timp și bani cu un abonament mobil 100% digital

Te-ai gândit vreodată că alegerea abonamentului mobil se poate traduce în economie de bani și timp? Ba mai mult, că alegerea pe care o faci poate fi una cu impact redus asupra mediului înconjurător nu doar pentru că este vorba despre un serviciu digital, ci și pentru că acțiunile conexe sunt gândite a fi cât mai sustenabile? Dacă vrei, hai să ne gândim la toate acestea împreună, căci un consumator responsabil este cel care trebuie să descrie epoca în care trăim.

După cum știi deja, organizarea are o mare legătură cu sustenabilitatea. Nu doar în contextul reciclării și a reutilizării surplusului, ci și prin prisma documentării, a planificării și a alegerilor pe care le facem. O alegere bună este validă în timp și ne scutește de drumuri suplimentare și de cheltuieli nedorite. Așa că folosește organizarea pe plan personal (timp, bani, resurse) în mod responsabil și vei avea numai beneficii de cules. Îți las în continuare argumentele mele de professional organizer.

După cum ți-am promis încă din titlu, în acest articol voi folosi exemplul unui serviciu mobil 100% digital, ce costă doar 9 lei și se gestionează exclusiv din aplicația mobilă, fără costuri suplimentare și stresul reîncărcării. Îți voi arăta o dată în plus ce impact poate avea o alegere atât de comună în zilele noastre, dar atât de necesară, căci fără telefon și conexiune la internet, omul modern nu se mai descurcă la fel și nici nu își mai dorește!

YOXO, o alternativă la serviciile clasice de telefonie mobilă

YOXO este un serviciu mobil 100% digital, ce combină beneficiile unui abonament clasic cu flexibilitatea unei cartele PrePay. Pe scurt, este un abonament pe care îl poți închide oricând fără restricții contractuale și, totodată, poți adăuga, anula sau schimba opțiuni în funcție de nevoi, oricând, direct din aplicație. Serviciul este disponibil în rețeaua Orange (4G, 4G+, 5G și 5G+) și are un preț ce pornește de la doar 9 lei.

Cui i se potrivește YOXO?

Dacă mă întrebi pe mine, după ce l-am studiat pe toate părțile, YOXO este potrivit ca prim abonament al copiilor noștri, care au încă limită de navigat pe internet și care au nevoie de un telefon doar în vacanțe și în tabere școlare. Este mult mai avantajos fiindcă îl poți închide la finalul perioadei, fără costuri suplimentare, decât să extinzi abonamentul de familie sau pe cel de companie pentru a adăuga un număr care în restul timpului ar sta nefolosit. 

YOXO este potrivit și pentru adolescenți și tineri, pentru că este dinamic, oferă bonusuri și discounturi și poate fi oricând modificat. Iar asta cu siguranță le place! 

În esență, serviciul ni se poate potrivi oricăruia dintre noi, dacă ne dorim o alternativă la clasicul contract, greu de modificat și de reziliat. În plus, el este ideal și pentru cei care au mai multe numere de telefon și care s-au săturat să care în fiecare zi două, trei smatphone-uri în geantă și în buzunare. YOXO permite mai multe numere pe același cont, toate gestionate dintr-o unică aplicație mobilă.

9 lei, 19 lei, 39 lei

Din 15 iunie 2023, 3 tipuri de pachete cu minute naționale și SMS nelimitat sunt disponibile în aplicația YOXO. Astfel, cu doar 9 lei beneficiezi și de 10 GB de internet, cu 19 lei de 60 GB de internet și cu 39 lei de 160 GB de internet. Serviciul de roaming este inclus in cadrul pachetului de 39 lei, iar pentru celelalte două pachete poate fi adăugat contra cost, ca orice altă extraopțiune, printr-un simplu click.

Pe lângă preț mic, YOXO ofertă și bonusuri, vouchere cadou și discounturi la parteneri. Le găsești în secțiunea Dealz. La momentul la care scriu acest articol, clienții își pot cumpăra cu o reducere de -15% ochelari de la Lensa sau pot comanda produse de pe bonapp.ro, contribuind totodată la reducerea risipei alimentare, serviciul fiind construit exclusiv pe ideea consumului responsabil.  

O primă concluzie:

Deci, din perspectiva organizării financiare, avem opțiuni în funcție de buget și de nevoi punctuale. Din perspectiva organizării timpului, el poate fi activat oricând, de oriunde, fără drumuri în magazine de specialitate și fără zeci de minute consumate în trafic.

Acum să vedem elementele sustenabile, alte puncte importante în alegerile pe care le facem într-o eră în care durabilitatea este hot topic.

YOXO, un brand eco-green

  • 100% digital. Pentru funcționarea sa nu se tipărește nici măcar o coală de hârtie. Totul este disponibil direct în aplicație.
  • 0 drumuri în magazine de specialitate. Pentru activarea serviciului nu este necesar nici măcar un drum în magazin. Asta se traduce în mai puțin trafic și mai puține noxe în orașul în care trăiești.
  • Posibilitatea activării abonamentului prin eSIM. eSIM este o cartelă virtuală compatibilă cu toate telefoanele de generație nouă. Utilizarea sa reduce substanțial printarea de cartele în format clasic, un alt aspect notabil pe partea de durabilitate.
  • SIM 100% reciclabil. Dacă telefonul tău nu permite utilizarea de eSIM, nici o problemă. Poți avea în continuare o conduită sustenabilă, căci există opțiunea activării serviciului și prin SIM clasic, care în cazul YOXO este realizat din materiale 100% reciclabile. Green again!
  • Mai multe numere pe același cont. Un singur telefon și o singură aplicație pentru toate numerele tale. Mai mult decât poate oferi un smartphone dual-sim. Un telefon în minus, un cost în minus! Și unul notabil, căci modelele noi costă mii de lei.
  • Plata automată. Serviciul este conceput în așa fel încât plata să se facă automat, în mod recurent, dintr-un cont activ și să nu mai ai griji legate de reîncărcare, de penalități ori de costuri suplimentare. Totul este la vedere, direct în app.  #pentrucaYOXO

Deși cele mai importante aspecte ți le-am expus mai sus, toate informațiile despre YOXO și funcționalitățile pe care le oferă le găsești pe site, pe Facebook, Instagram sau TikTok. Să simți că ai contribuit la documentare când vei lua decizia de abonare și, prin urmare, te vei organiza pe plan personal!

Pe post de concluzie, 3 ponturi de organizare pe plan personal:

Organizarea timpului: Cu un serviciu de telefonie flexibil poți oricând să faci rapid modificări care să răspundă nevoilor tale actuale. Rezolvi rapid toate aspecte direct din app și ai mai mult timp la dispoziție pentru pasiunile tale, pentru cele care cer concentrare și dedicare.

Organizarea banilor: O ofertă competitivă, cum este cea de 9 lei, nu reprezintă o piedică în calea planurilor de viitor. Libertatea de a dimensiona abonamentul în funcție de etapa de dezvoltare, fără a resimți o presiune financiară, este un alt fel de a zice #facicevreicu9lei.

Organizarea resurselor: Atunci când ai posibilitatea să comasezi, fă-o! Este un sfat de bază în organizare. 2 în 1, 3 în 1, X în 1 este soluția salvatoare când nu ai spațiu, timp sau bani. Să folosești mai multe numere de telefon de pe același dispozitiv este o economie reală, ce se va resimți și în punctele 1 și 2 din această enumerare.

Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate