Home SUSTENABILITATE + DIY Grupul recomandă: Aplicații și site-uri de cumpărături

Grupul recomandă: Aplicații și site-uri de cumpărături

by IdeiOrganizare

Am întrebat în super grupul cu idei de organizare care sunt aplicațiile mobile și site-urile folosite cel mai des pentru a achiziționa mâncare, haine, încălțăminte, cărți, cadouri. Cumpărăturile online ne ajută să scutim timp și bani pentru că putem urmări mai ușor reducerile și eliminăm drumurile cu mijloace de transport către diferite centre comerciale.

Deci o mai bună organizare pe plan personal (time & money management) și un trai mai sustenabil.

Lista de aplicații și platforme online a putut fi completată de oricare dintre membri, astfel am ajuns la aproape 40 de opțiuni. La momentul la care este scris acest articol, top 3 este compus din Emag, Elefant și Bringo, primele două magazine virtuale gigant, ce comercializează aproape orice, iar cea de-a treia, o platformă de livrare rapidă.

În clasament urmează Libris.ro, shop online al editurii cu același titlu, care vinde cărți, ebook-uri, jocuri, dar și DVD-uri cu filme și muzică. Pozițiile 5 și 6 sunt adjudecate de retailerii de modă FashionDays și H&M.

Alte aplicații utilizate pentru a comanda mâncare ori a face cumpărăturile de zi cu zi rapid, la distanță, sunt Glovo, TakeAway și FoodPanda.

Pentru copii, membrii comunității mai cumpără de la BebeTei, Editura DPH, Litera Mică, Noriel.

>>> Descoperă metode și idei diverse de organizare pentru lucrurile și spațiile celor mici în secțiunea COPII. <<<

Alte branduri, shop-uri sau aplicații de fashion ce au fost incluse în listă sunt Reserved, AboutYou, BonPrix, Answear. Iar pentru a cumpăra diverse lucruri pentru casă, cei mai mulți dau click pe Vivre, IKEA, Altex, Bonami. Toate nominalizările le găsești aici.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări când publicăm un articol nou. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate