Home CASA Organizarea rufelor + Review Philips PerfectCare Seria 8000, stație de călcat cu abur

Organizarea rufelor + Review Philips PerfectCare Seria 8000, stație de călcat cu abur

Ne plac dispozitivele care fac mai mult de un singur lucru. O confirmă numeroasele postări din comunitatea cu idei de organizare, de pe Facebook. Ritmul alert în care trăim, timpul limitat pe care îl avem pentru activitățile casnice – care nu sunt neapărat cele mai atractive preocupări – ne fac să ne orientăm către produse ce rezolvă mai multe aspecte simultan. 

Două dispozitive moderne pentru călcat ușor și rapid sunt aparatul vertical cu aburi Philips Seria 8000, care este portabil și reprezintă o soluție complementară pentru netezitul și împrospătatul hainelor și stația Philips PerfectCare Seria 9000, cu camera încorporată în talpă și inteligență artificială pentru recunoașterea tipului țesăturii și ajustarea automată a temperaturii și a aburului. Ambele au fost prezentate și testate în comunitate. Articolele includ și răspunsuri utile și amuzante de eficientizare a procesului de călcare, căci vesela comunitate e veselă! 🙂

Să avansăm și să vedem cum ne ajută organizarea să nu complicăm mai multe treaba pe partea asta.


Sfaturi pentru organizarea eficientă a rufelor:

  • Depozitează împachetate hainele necălcate. Întinde-le bine și pliază-le pentru a nu spori excesiv numărul cutelor și a îngreuna astfel procesul de netezire.
  • Depozitează în coșuri sau în spații ce permit circulația aerului pentru ca rufele să își păstreze mirosul proaspăt până la călcare.
  • Pentru a nu ține spațiul ocupat atunci când toate hainele sunt călcate și puse la locul lor, folosește coșuri pliabile ce sunt ușor de strâns și de stocat.
  • Vei reuși să eficientizezi procesul dacă sortezi rufele pe culori, în funcție de țesătură sau de ocazia purtării.

REVIEW Philips PerfectCare Seria 8000, stație de călcat cu abur

Stația cu abur Philips PerfectCare Seria 8000 ne permite să călcăm îmbrăcăminte, perdele, draperii ori lenjerii de pat direct pe umeraș sau pe masă. Cum e mai practic pentru fiecare! La fel ca și sora ei mai mare, Seria 9000, și ea știe când fierul se mișcă și eliberează abur automat.

Datorită tehnologiei OptimalTemp, stația nu arde țesăturile, indiferent de tipul lor, iar noul mod viteză ne ajută să terminăm treaba mai repede.

Pentru a se încălzi complet, stația are nevoie de 2 minute. Iar cu cât calci mai rapid, cu atât eliberează mai mult abur. Față de un fier clasic, aceasta economisește cu până la 22% mai multă energie. Minunat din punct de vedere a mediului și din perspectiva finanțelor personale!

Bun, acum că am scăpat de grija deteriorării hainelor din pricina nepriceperii proprii, să vorbim un pic despre mentenanță. Ușor de utilizat grație senzorilor integrați, stația ne avertizează atunci când este necesară detartrarea și când nivelul apei a scăzut prea mult. Alte bile albe? Ea se poate folosi cu apă de la robinet și se reumple în timpul utilizării, fără a impune pauze nedorite.

Despre stații știm că sunt grele și asta ne cam taie din cheful de a mai întinde masa. Iar când este vorba despre două cute, elanul dispare cu desăvârșire! Cel puțin așa mi se întâmplă mie. Chiar dacă nu este un adevăr universal, mă folosesc de el să îți spun că stația Philips PerfectCare Seria 8000 are un fier ultra-ușor, de doar 850 grame și ea, cu tot cu bază, cântărește sub 5 kg. Bilă albă din nou!

Sunt două variante ale acestui produs, PSG8160 și PSG8130, modelul PSG8160 fiind un pic mai silențios datorită tehnologiei de atenuare a zgomotului. În plus, el vine la pachet și cu o mănușă de protecție. Diferența de preț este de puțin peste 200 lei.

Referitor la design, las pozele de mai jos să vorbească.

Acestea fiind scrise, nu îmi mai rămâne decât să își spun să urmărești postările din comunitate pentru a putea testa și câștiga o astfel de stație de călcat cu abur.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate