Home TIMP + BANI Test de organizare pe plan personal: Cât timp și bani poți economisi cu eMAG Genius

Test de organizare pe plan personal: Cât timp și bani poți economisi cu eMAG Genius

Organizarea nu este doar despre casă, ci și despre timp, bani, resurse, spațiu de lucru… Ne ajutăm de tehnici și de metode pentru a eficientiza și a savura mai mult fiecare zi. Dar până le găsim pe cele care funcționează pentru noi, trebuie să facem teste.

Un secret deloc bine păzit al organizării pe plan personal este planificarea. Cam toți am aflat deja că făcând mai bine, mai mult, mai repede, câștigăm minute și, uneori, economisim!

În vremurile pe care le trăim, facem multe în paralel. Poate prea multe, ar zice unii! Dar o parte mai reușim să le rânduim și să le rezolvăm virtual, cu ajutorul aplicațiilor mobile. Iar când app-ul și livrează, la propriu, de azi pe azi ori de azi pe mâine, la ușă sau în proximitatea casei, minutele se transformă ușor, dar sigur în ore. Situația devine și mai interesantă când tragi linie și observi că ai cheltuit mai puțin datorită funcțiilor integrate de money & time saving.

Dacă este ceva ce adesea simt că îmi lipsește, acela este timpul. Cu banii am mai învățat să mă descurc odată ce am înțeles cât de importantă este prioritizarea. Adică să cumpăr ce îmi trebuie, când îmi trebuie, cât îmi trebuie. Însă ca să câștigi timp ori ca să primești mai repede, nu de puține ori trebuie să plătești în plus! Dar ce professional organizer aș fi dacă nu aș căuta căi să eficientizez și să rentabilizez procese cotidiene? Căci da, jobul acesta nu este doar despre casă și haine, ci despre nenumărate aspecte ce ne compun viața. Și pe cele mai recognoscibile le-am enumerat chiar la început.  

Pentru ca toate aceste elemente de organizare să devină și mai clare, în cele ce urmează, am să îți povestesc despre experimentul pe care l-am făcut recent folosind poate cea mai populară aplicație de shopping online din România, eMAG, folosind un cont premium, Genius. Testul îl poți face și tu, AICI, căci este un moment tocmai bun având în vedere extinderea perioadei de încercare de la una la trei luni și transport 0 pentru primele 7 comenzi.

Pe eMAG găsești aproape orice – de la haine, la decorațiuni, la scutece sau creme, până la telefoane, jocuri și anvelope. Au chiar și mâncare, băutură, produse de curățenie și hrană pentru animale. Un fel de ”De toate pentru toți!”. Deci nu este greu să găsim bună parte din produsele pentru care facem o serie de drumuri pe la magazine pe parcursul întregii săptămânii. Pe limba noastră, a celor interesați de organizare, avem în față un clasic exemplu de utilizare eficientă a timpului. Acum să găsim și banii!

Primul și cel mai simplu calcul este cel al celor 7 comenzi gratuite, care însumate fac sunt peste valoarea anuală a serviciului Genius: adică 99 lei. Apoi, de la a opta, începem să economisim câte 14,99 lei.Pe scurt, comenzi dese, economii multiple!

Mai sunt o serie de beneficii extra care împreună produc timp și bani. Iată-le mai jos pe cele mai concludente în opinia mea.

Beneficii premium eMAG Genius

  • Transport gratuit la easybox pentru milioane de produse, oriunde în țară și prin curier
  • Livrarea comenzii în aceeași zi, dacă comanda contine produse livrate de eMAG si a fost procesată  plasata până la orele 12:30, cu livrare în București la easybox sau prin curier (100 lei comandă minimă)
  • Livrarea comenzii la o zi distanță, pentru restul orașelor Genius (le găsești mai jos), la easybox sau prin curier (100 lei comandă minimă) dacă comanda contine produse livrate de eMAG.
  • Bani returnați instant dacă plata s-a făcut cu cardul salvat în app și produsul a fost dus la easybox în maxim 60 de zile.
  • In plus, ai un discount de -10% în perioada de încercare pentru câte o comandă cu beneficii Genius, din categoriile Fashion, Casă (+grădină, auto, cărți, jucării) și Esențiale (+băcănie, curățenie, cosmetice)

Acum hai să îți arăt și un coș clasic pentru familia noastră: ceva pentru copii, ceva pentru mine, ceva pentru soțul meu. Alteori ieșim noi din ecuație și intră casa și aprovizionarea cu alimente. După cum vezi, produsele vândute de eMAG au transport zero. Cost suplimentar are doar articolul vândut de un partener certificat. Dar în Marketplace găsești articole cu etichetă Genius care vin gratuit și de la parteneri. Urmărește și acest aspect!

La momentul la care scriu acest articol, mai este important să îți spun că eMAG Genius este disponibil în și din toate reședințele de județ din România. Încă un motiv pentru care să fii tentat(ă) să îți activezi și tu acest serviciu premium și să vezi cât de bine reușești să te organizezi pe plan personal. Secțiunea de comentarii de pe Facebook te așteaptă! ;).  

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate