Home SUSTENABILITATE + DIY VIDEO: Idei de împachetat cadouri

La rubrica de organizare, de la Super Neatza cu Răzvan & Dani, am împachetăm cadouri refolosind din materiale și din obiecte pe care le avem deja prin casă. Cutii, panglici și hârtie colorată, toate ne sunt de folos în aceste zile. Am completat recuzita cu globuri, beteală și decorațiuni diverse, pentru un aer festiv, în ton cu cea mai frumoasă lună din an.

Împreună cu Răzvan și cu Ramona ambalat cărți, sticle, dar și alte daruri de sezon. Ideile sper să te inspire și să îți aducă bucurie!

De reținut:

  • Un mediu pregătit, în care toate obiectele sunt puse în locuri bine alese, te ajută să te orientezi ușor și să câștigi timp.
  • Ambalajul în sine poate fi parte din cadou. Husele decorative și șosetele sunt modalități originale de împachetare.
  • Alegem modul în care ambalăm cadoul și în funcție de personalitatea celui care primește, nu doar în funcție de ce oferim.
  • Organizează-te din timp. Fă o listă de cadouri, stabilește un buget și caută-le online înainte de a merge în magazine.
  • Nu lăsa achiziția de cadouri pe ultima sută de metri. Cu cât ne apropiem de Crăciun, cu atât mai mult crește timpul de livrare din pricina volumului de comenzi tot mai mare.

Ai văzut clipul cu idei simple ce te ajută să economisești timp și bani de sărbători?


Înainte de rubrica de organizare ne-am și jucat. Am râs, ne-am încurajat și la final am și câștigat! 🙂

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate