Home VIDEO Sunt VEKAnii organizați?

Pe un blog cu conținut utilitar și în proporție foarte mare atemporal, acesta articol este unul atipic, căci pornește de la o serie de personaje fictive pentru a demonstra un aspect cât se poate de real: organizarea, cea despre care tot vorbim pe aici! Ca demersul să fie practic și distractiv deopotrivă, să dăm voie minții să se joace și să vedem la ce concluzii ajungem.

Înainte de toate, cine sunt VEKAnii?

VEKAnii sunt mândrii posesori de ferestre de calitate superioară, ce asigură o izolare termică și fonică eficientă, rezistență sporită și durată de viață estimată până la 50 de ani – ca să fac un rezumat a ceea ce se știe înainte de toate despre tâmplăria PVC de la VEKA, singurul furnizor din România care vinde exclusiv profile de clasa A fabricate în Germania (detalii tehnice de la specialiști citești aici).

Dar să continuăm să îi descoperim pe VEKAni, aceste persoane atât de încântate și de mulțumite de alegerea lor încât au fondat un club, au inventat un salut oficial și și-au creat o uniformă. La scară mare, suntem toți cei care am ales ferestre VEKA. La scară mică, virtuală, sunt următoarele 4 personaje: Emil, Nuțu, Maria și Mimi.

Din video de prezentare aflăm că Emil, gazda, este VEKAn de 2 ani, că afirmă sus și tare că el are VEKA, nu termopane și că se crede liderul grupului! Nuțu, este VEKAn de 4 ani, 3 săptămâni, 22 zile și o oră de la realizarea montajului de către partenerul VEKA. Hobby-ul lui este planificarea evenimentelor în calendarul de 50 de ani. Maria, este necăsătorită, deocamdată și caută soț VEKAn, iar Mimi, este casnică și VEKAnă de 3 ore.

Bun! Acum că am făcut introducerile, să vedem ce spun toate aceste aspecte despre nivelul lor de organizare. Înainte de orice, le dăm puncte pentru alegerea unor ferestre cu durabilitate estimată la o jumătate de secol ce ne demonstrează o gestionare eficientă a timpului și a resurselor financiare. Un fel de: Au plătit o dată să îi țină toată viață!

Apoi, fiecare în felul lui, se remarcă prin ceva.

Emil își dorește să fie lider, dar naratorul spune că nu este. Totuși, felul în care vorbește și acționează arată intenția de a-și îmbunătăți organizarea pe plan personal pentru a-și îndeplini obiectivul. I-am putea spune și obiectiv profesional având în vedere că este membru fondator al clubului și parte din comisia de evaluare a noilor candidați.

Nuțu este pasionat de planificare și de productivitate. Ține evidența la tot și folosește calendarul pentru a controla și a folosi cât mai bine fiecare zi. Un fel de Julie Morgenstern local, de la care înveți cum să faci un to do list ca la carte.

Maria este visătoare, dar are un țel bine definit: să se mărite cu un VEKAn. Ne dovedește că ierarhizând are și o latură pragmatică.

Mimi este nouă în club, dar studiindu-i activitățile – coase și tricotează – observăm că o pasionează sortarea pe categorii. Și aceasta este bază a organizării!

Pe toți îi poți descoperi mai bine, cu trăsături de caracter care denotă umor, urmărind seria de clipuri ce îți permit să te familiarizezi cu beneficiile statutului de membru al Clubului VEKAnilor.

Beneficii pentru cei interesați de sistemele VEKA, nu doar pentru posesori

Dacă te alături clubului prin înregistrarea pe homepage cu nume, prenume, număr de telefon și email, am pentru tine două workshop-uri de organizare cât se poate de reale: unul despre realizarea unui flux firesc în locuință și altul despre lumină, design și depozitare eficientă în camerele copiilor. Primești acces gratuit și la un super stand-up comedy și la un workshop de food & wine pairing ce te așteaptă să le vizionezi și să te relaxezi. Totul fără a fi necesară nici o decizie de achiziție!

Mărturisire…

Pe final îți spun că și sunt VEKAnă din februarie 2020! Pentru noi, mutarea în actuala locuință a venit la pachet cu câteva decizii luate cu mult înainte de a face pasul: să cumpărăm de la producători specializați într-un singur domeniu (preferabil) și de la distribuitori autorizați (întotdeauna). VEKA a bifat la capitolul tâmplărie PVC de calitate. Un video despre asta găsești aici.

Am să închei acest articol cu sloganul Clubului VEKAnilor, căci nu-i moment mai potrivit de spus: ”Intră în club ca să fii VEKAn. Nu mai sta pe bară ca un simplu fan.” 🙂

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

Articole recomandate